Najdekoltei u 2015. godini

Najdekoltei u 2015. godini

Autor: | 11/12/2015

0


Bijonse, Rita Ora, Dženifer Lopez, Kloi Kardašijan i mnoge druge poznate dame nikada se nisu stidele da pokažu seksepil na crvenom tepihu.

Bijonse

Američka pop diva Bijonse Nouls oduvek je bila ponosna na svoje raskošne obline, pa je čak i svoju zadnjicu opevala u jednoj pesmi (Bootylicious). Zbog toga Bijonse se neretko na crvenom tepihu pojavljivala u duboko izrezanim toaletama, a čini se da je odnedavno dekolte postao sastavni deo pevačicinog stajlinga. Ako je verovati američkim tabloidima, pevačice se nakon porođaja podvrgla estetskoj korekciji grudi a ne čudi što u svakoj prilici želi da pokaže svoje savršeno telo.

Rita Ora

I britanska pop senzacija Rita Ora takođe spada u red onih koje na crvenom tepihu vole da pokažu što više golotinje, međutim evidentno je da Ora sličan stajling voli da ponese i u privatnim izlascima. Tako su paparaci uspeli nedavno da je uslikaju ispred jednog noćnog kluba u Londonu, u dugačkoj duboko dekoltiranoj "Versače" haljini.

Koli Kardašijan

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan prešla je put od debeljuškaste i najmanje privlačne sestre do prave seks-bombe, a svoje novo i savršeno zategnuto telo Kloi neretko voli da pokaže i na crvenom tepihu. Tako je bilo i kada se Kloi pojavila na jednom događaju u Holivudu, za koji je odabrala dugačku, duboko dekoltiranu haljinu.

Dženifer Lopez

Pevačica i glumica Dženifer Lopez ustoličila se kao apsolutna kraljica dekoltea, od trenutka kada je na crveni tepih Gremi nagrada 2001. godie, stigla u haljini sa dekolteom do pupka. Pre toga, nijedna njena prethodnica nije uspela da izazove takvu pažnju medija a kako se čini, ni ne nazire se naslednica zgodne Lopezove.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty
Tagovi: