Članica grupe "Tatu" Julija Volkova: Moj sin ne sme da bude gej, ne bih ga prihvatila

Članica grupe "Tatu" Julija Volkova: Moj sin ne sme da bude gej, ne bih ga prihvatila

Autor: | 14/12/2015

0

Članice ruske grupe "Tatu" (t.A.T.u.) bile su i više od avangarde u svojoj zemlji kada su se pojavile.

Posle par uspešnih singlova uspele su sebe da obezbede svetsku slavu. Proslavio ih je singl All the Things She Said. U periodu kada se osnovao bend Tatu izazvao je pažnju svetske javnosti, a mnogi su tvrdili da je po sredi marketinški potez i da njih dve nisu lezbejeke, iako su u spotovima i na sceni često razmenjivale nežnosti. Baka jedne od članica je svojevremeno izjavila da je njena unuka zainteresovana za muškarce, što je pokrenulo spekulacije o verodostojnosti benda i onoga što radi.

Nakod raspada benda i neuspešnih solo karijera Julija i Lena zajedno su nastupile na Olimpijskim igrama u Sočiju prošle godine.

Julija Volkova izavala je kontroverze kada je dala odgovor na pitanje - da li bi imala nešto protiv da njena ćerka ili sin budu gej.

- Osudila bih sina ako bi bio gej. Pravi muškarac mora da bude muškarac, jer je stvoren zbog razmnožavanja. Neću prihvatiti gej sina. Lezbejke estetski izgledaju mnogo lepše - kazala je Julija.

Kako prenose neki domaći mediji Lena Katina se distancirala od izjava svoje koleginice i svega što se tiče benda, a danas je udata za Sašu Kuzmanovića, slovenačkog muzičara srpskog porekla.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/gettyimages hellomagazin
Tagovi: