Ne igra po pravilima: Kortni Karadšijan zasenila mladu na venčanju (foto)

Ne igra po pravilima: Kortni Karadšijan zasenila mladu na venčanju (foto)

Autor: | 24/04/2016

0

Na venčanjima je obično pravilo da dame ne zasene mladu, ali Kortni Kardašijan očigledno igra po svojim pravilima.

Ona je izgledala neverovatno na veoma propraćenom venčanju punom poznatih ličnosti u Majamiju u subotu.

Slavna rijaliti zvezda se usudila da obuče veoma atraktivnu i rizičnu čipkanu haljinu koja je malo toga ostavljala mašti, kako bi prisustvovala venčanju Dejvida Grutmana i Isabele Rangel.

Ovako je majka troje dece dokazala da je u savršenoj formi, dok su se sve glave okretale za njom od trenutka kada je izašla iz kola.

Prelepa crna haljina koja ide oko vrata je veštom kombinacijom komada čipkane tkanine otkrivala manje ili više kože na pojedinim delovima tela. Kako je sama haljina veoma izazovna i neobična, Kortni je preskočila preterane asesoare.


Umesto toga, odlučila se za jednostavne crne sandale i diskretnu crnu torbicu. Kosa joj je bila puštena i uvijena u blage talase, a šminka, kao i uvek savršena sa naglašenim očima i svetlim karminom na usnama.

Kortni je na venčanje došla u pratnji porodičnog prijatelja Džonatana Čebana, kako je i dalje u lošim odnosima sa bivšim partnerom i ocem njene dece, Skotom Disikom.

Na venčanju su im se pridružili i slavna sestra Kim Kardašijan i njen suprug Kanje Vest. Naravno, Kim nije nimalo zaostala kada je seksipil u pitanju, pa je crna haljina koju je nosila naglasila njene obline i istakla bujne grudi.

Kanje Vest je takođe napravio spektakl kada je na svadbi oteo mikrofon pevaču i podsetio sve na incident sa Tejlor Svift sa dodele MTV nagrada.

A video posted by purplemiami (@purplemiami) on Apr 23, 2016 at 6:02pm PDT

Pored Kardašijanovih, na svadbi su se našle i brojne druge poznate zvanice poput Halka Hogana sa suprugom, Skotija i Larse Pipin, Rajana Sikresta, Vilmera Valderame i drugih koji su se okupili kako bi proslavili venčanje "kralja i kraljice Majamija".

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images, Guliver/Splash News hellomagazin