Nikola Rokvić i Bojana Barović progovorili o romansi započetoj na Filipinima

Nikola Rokvić i Bojana Barović progovorili o romansi započetoj na Filipinima

Autor: | 18/09/2010

0

Poslednjih dana mnogo se nagađalo o novoj romansi dvoje mladih i poznatih - Bojane Barović i Nikole Rokvića, emotivnoj vezi započetoj na dalekim Filipinima u toku snimanja rijalitija VIP “Survivor”. Njih dvoje su ćutali, ali su ipak rešili da za novi broj magazina „Hello!“, koji je na kioscima od ponedeljka, 20. septembra, prvi put progovore o tome kako su se zavoleli u divljini filipinskih ostrva.
- Emotivno zbližavanje se desilo spontano, niko ništa prvi nije uradio. Kada ste tako blizu i upućeni jedno na drugo, zbližavanje počne samo - priznaje bivša članica grupe “Models” i uspešna manekenka Bojana Barović.
- Pored njene lepote, Bojana mi se dopala kao osoba - dobra je, druželjubiva i veoma duhovita. Od prvog susreta osetio sam bliskost sa njom, prvo na drugarski način, a posle je to preraslo u nešto više. Mislim da smo se nas dvoje tamo najbolje slagali - rekao je, između ostalog, mladi pevač. Opširnu ljubavnu ispovest Bojane Barović i Nikole Rokvića možete pročitati u novom broju magazina „Hello!“.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin