Aleksandra Radović uživa u materinstvu i jedva čeka povratak na scenu

Aleksandra Radović uživa u materinstvu i jedva čeka povratak na scenu

Autor: | 05/09/2010

0

Prva asocijacija kada čujete ime Aleksandra Radović je dobra pesma, jer svaka koju otpeva svojim anđeoskim glasom postaje hit. Zato njeni albumi zvuče kao kompilacija najboljih numera, a do sada ih je snimila samo tri. Poslednjim nosačem zvuka „Žar ptica“, koju je vinula u etar pre godinu i po dana, napunila je „dva“ Sava centra i potvrdila poziciju najpopularnije domaće pop kantautorke. Ipak, najlepšu i najvažniju životnu nagradu donela joj je roda 25. juna - ćerku Ninu.
U prvom intervjuu posle porođaja, Aleksandra Radović ekskluzivno za „Novosti“ govori o povratku na muzičku scenu i materinstvu.
- Uželela sam se pesme i jedva čekam da ponovo pustim glas - kaže popularna pevačica. - Pevala sam do osmog meseca trudnoće, kada sam u Skoplju bila gost na koncertu Sergeja Ćetkovića, tako da nisam mnogo odustovala sa scene. Ovaj period mog života je divan. Uživam u ulozi majke, ali to ne znači da ne bi trebalo da radim. Neću preterivati, jer su još aktuelne pesme sa „Žar ptice“. Snimiću spot za jednu od njih, verovatno će video dobiti „Brod budala“ ili „Mirno more". Novi singl ću izbaciti do Nove godine, jer imam želju da uradim nešto drugačije od onoga na šta sam navikla publiku.
Koliko vas je materinstvo promenilo? Gledate li na svet drugačijim očima?
- Nisam verovala ženama kada su mi pričale da će mi se život promeniti do te mere, da će mi neke druge stvari postati bitnije od onih na koje sam naučena. Postala sam mekša i prijemčivija, a u isto vreme sam očvrsnula. Ne pogađaju me neke stvari kao ranije. Važno mi je da mi je ćerka dobro, da lepo napreduje i da je sa mnom sve u redu. Materinstvo mi je dalo snagu i želju da stvaram nešto novo.

Izvor: Večernje novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još