Ana Nikolić snimila izazovne fotografije za novi broj "Maxima"

Ana Nikolić snimila izazovne fotografije za novi broj "Maxima"

Autor: | 17/09/2010

0

Pevačica Ana Nikolić fotografisala se za novo izdanje muškog magazina „Maxim“, koji izlazi početkom sledeće nedelje. Ana, koja se vratila na scenu albumom „Mafija kafe“, pozirala je u izazovnim pozama, te je, kako kaže, uživala zavodeći objektiv i čitaoce pomenutog časopisa.
- Iskustvo je bilo fantastično! Naročito kada u svesti imate za kakav brend pozirate. Veoma bitna stvar jeste i sam kontakt model-fotograf. S obzirom na to da se Miloš Nadaždin i ja odranije poznajemo, nije bilo teško tu relaciju iskoristiti i u profesionalne svrhe - kaže Ana Nikolić.
Na pitanje da li je razmišljala o nekom posebnom dok se slikala, pevačica odgovara da je mislila na sve čitaoce.
- Zavodila sam objektiv i publiku. Iskreno, mnogo je izazovnije i fascinantnije imati pred sobom zadatak da zavedeš hiljade muškaraca, ali da se ne lažemo, i žena koje vas čitaju nego jednog muškarca - kaže uspešna pevačica i dodaje:
- Tračevi su cena slave i potpisala sam taj pakt sa đavolom onog trena kad sam odlučila da kročim na estradno tle. Elem, ponekad me sve te priče zasmejavaju, a ponekad, da budem iskrena, izmame i pokoju suzu - kaže naša popularna pevačica i ističe da nikada nije osetila sujetu svojih koleginica.
- I da ima sujete, a sigurna sam da je ima, nikada je nisam osetila na svojoj koži. Sa svim koleginicama sam dobra, nikada nijednu nisam tračala i pretpostavljam da se to negde i zna, te me zato ni one ne uzimaju u usta - navodi Ana.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ana nikolić

Pročitajte još