Putovanja su ga inspirisala: Saša Kovačević otvara restoran

Putovanja su ga inspirisala: Saša Kovačević otvara restoran

Autor: | 28/04/2018

0

Pop zvezda Saša Kovačević odlučio je da pokrene biznis kojim će se baviti pored svoje muzičke karijere. On je došao na ideju da otvori restoran, na čijem opremanju uveliko radi. Pevač je samo za kupovinu prostora u zgradi gde je čitav sprat pazario Novak Đoković izdvojio više od pola miliona evra.

U toj zgradi i Saša ima stan, pa će mu odlazak u restoran biti dnevna rutina.Kako se lokal nalazi u luksuznom kompleksu na Novom Beogradu, Saša je za opremanje svog restorana angažovao čitav tim najboljih radnika jer želi da njegov restoran parira restoranima svetskih metropola.


- Reč je o prostoru koji zauzima 350 kvadrata i koji ga nije nimalo jeftino stajao. Naime, samo za lokal je pevač izdvojio oko pola miliona evra, budući da se kvadrat poslovnog prostora u ovom naselju kreće oko 2.000 evra. Interesantno je se pored Sašinog lokala nalazi i radnja Miloša Ivanovića, brata bivše naše teniserke Ane Ivanović. Koliko sam upućen, Saša bi trebalo za tri do četiri meseca da otvori restoran. Međutim, nije isključeno da restoran otvori tek na jesen budući da je Saša veliki perfekcionista i želi da sve bude izvanredno pre nego bude dostupan gostima - otkriva za "Scenu" izvor blizak Kovačeviću, i otkriva da je u novi biznis pevač uložio pravo malo bogatstvo.


- Sašin restoran biće realizovan po najvišim standardima ne samo kada je reč o meniju, već će takav biti i sam enterijer. Saša je angažovao čitam tim arhitekata koji rade na projektovanju njegovog restorana. Svoju ideju kako želi da izgleda restoran, Saša je izložio arhitekti koji je nacrtao plan, a ideje je Kovačević prikupio iz svetskih restorana koje je posećivao tokom boravka u različitim zemljama. S obzirom na to da je Saša veoma zauzet oko svoje pevačke karijere, u opremanje lokala pored Saše, uključena je i njegova porodica, pogotovo majka Milena i brat Rade. Naravno, veliku podršku u ovom projektu pruža mu i devojka Zorana Tasovac, koja je upućena u čitavu realizaciju i sa Sašom osmišljava uređenje prostora - završava  izvor.Iako nije želeo da detaljiše o novom biznisu u koji se upustio, Saša je za “Scenu” potvrdio da je kupio poslovni prostor i da otvara restoran.

- Tačno je to što ste čuli. Ali o detaljima ćemo o tom - potom - bio je kratak Kovačević.

Hellomagazine.rs Antonio Ahel /ATAImages, Instagram

Pročitajte još