Novak Đoković slavi rođendan: Danas je taj veliki 31., srećan sam što sam okružen ljudima koje volim

Novak Đoković slavi rođendan: Danas je taj veliki 31., srećan sam što sam okružen ljudima koje volim

Autor: | 22/05/2018

0

Naš najbolji teniser Novak Đoković danas puni 31. godinu, a na ovaj specijalan datum, ovog 22. maja, obratio se svim svojim fanovima, ali i prijateljima preko društvenih mreža.

Fondacija koju je Novak osnovao još 2007. godine, bavi se prikupljanjem sredstava za edukaciju dece od najranijeg uzrasta, s fokusom na Srbiju.

Novak je za svvoj rođendan zato poželeo da se što više ljudi uključi u akcije ove fondacije:

- Stigao je taj veliki 31. rođendan! Stvarno je neverovatno koliko vreme brzo leti i svakog dana sve više shvatam koliko sam srećan u životu što sam okružen ljudima koje volim i što imam privilegiju da se bavim ovim divnim sportom. Znam vrlo dobro i kako je odrastati u teškim i neizvesnim vremenima, i kako sasvim malo može da znači baš mnogo! I zato sam odlučio da ovaj rođendan posvetim nečemu do čega mi je jako stalo: deci za koju radi Fondacijai Novak Đoković. Osnovali smo Fondaciju 2007. godine i od tada naš tim predano radi da deci u Srbiji pomogne da rastu u kvalitetnoj, kreativnoj, i stimulativnoj sredini, učeći da poštuju druge i brinu o svetu oko sebe!

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on May 22, 2018 at 1:51am PDT

 - Pridruži mi se! Tvoje učešće će imati veliki uticaj na živote naše dece, bilo da doniraš 5 ili 500 dolara. Ako dostignemo naš rođendanski cilj, više od 400 dece imaće pokriveno mesec dana u vrtiću - a to je super početak! Hvala ti na podršci! Hajde da svi omogućimo našoj deci bolju budućnost! - poručio je Nole, napomenuvši da njegova organizacija ulaže u kvalitetno predškolsko obrazovanje u Srbiji, zemlji u kojoj tek svako drugo dete ima pristup predškolskom obrazovanju, te da se rad Fondacije temelji na uverenju da se predškolskim obrazovanjem mogu promeniti životi dece i cele zajednice.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on May 18, 2018 at 2:02pm PDT

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: Novak Đoković

Pročitajte još

Najnovije vesti