Saša Kovačević: Prebrzo živimo pa mnoge frustracije rešavamo na degutantan način

Saša Kovačević: Prebrzo živimo pa mnoge frustracije rešavamo na degutantan način

Autor: | 07/07/2018

0

Pevač Saša Kovačević  ima brojne hitove zbog čega je uzor mnogim mladim pevačima. Ipak, i on ima svoje idole iz sveta muzike, a jednog je imao čast i da upozna.

-Oduvek sam voleo muziku Olivera Dragojevića i Dina Merlina i ne bih mogao da vam kažem koliko puta sam pevao njihove pesme na nastupima. Pre nekoliko godina sam imao priliku da se upoznam sa Dragojevićem, jer smo nastupali na istoj manifestaciji, ali nam se raspored nije poklapao. Međutim, bili smo u istom hotelu, a upoznavanje se desilo sasvim spontano, kaže Kovačević i nastavlja:

-Sećam se da je Oliver, negde u vreme ručka, stigao iz Hrvatske, pa smo zajedno seli u restoran i proveli nekoliko sati u ćaskanju. Sećam se da mi je pričao o pecanju jer je predani pecaroš, kaže kroz smeh Saša i objašnjava da ne deli istu strast sa svojim idolom iz detinjstva.

U poslednje vreme, kaže Kovačević sebe pronalazi u dugim razgovorima sa prijateljima.

-Volim da posavetujem najbliže članove porodice i prijatelje, ali samo kada to zatraže. Nosim se mišlju da se svaki problem može rešiti i da se ljudi najčešće nerviraju zbog nepotrebnih stvari. Prebrzo živimo i nemamo vremena za najmilije, pa mnoge frustracije rešavamo na degutantan način i izražavamo najlošije i najprljavije emocije. Smatram da ne postoji problem koji se ne može rešiti, kaže Saša i objašnjava da je pronašao način da reši mnoge neprijatne situacije.


-Imam i ja "žute minute" i verujem da ih uzrokuje moja neorganizovanost, ali kako sam stariji, tako sam svesniji da su organizacija i disciplina nešto što mora da bude na prvom mestu. Ali kada mi se nakupe razne stvari, koje ne mogu brzo da rešim, onda i ja znam da se iznerviram zbog sitnice, kaže Kovačević.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram

Pročitajte još