Lidija Vukićević danas slavi slavu i divno je uredila svoj dom

Lidija Vukićević danas slavi slavu i divno je uredila svoj dom

Autor: | 27/10/2018

0

Glumica Lidija Vukićević, koja je nedavno objavila da se udaje danas slavi slavu Sveta Petka i tim povodom se oglasila na društvenim mrežama.

Lidija je svima pokazala kako je uredila dom za ovu priliku, a uz fotografiju koju je postavila iz svog stana koji se nalazi u beogradksom naselju Bežanijska kosa, napisala je i poruku:

- Sveta Petko, Božja svetiteljko, moli Boga za nas. Udostojila si se gledanja lica Božijeg, kao čedo našeg naroda, slavna Petko svetiteljko, pa imamo slobodu tebi govoriti, srodnici našoj, i tebe moliti za spasenje duša naših. Da se kroz tebe proslavi Bog na vek veka. Amin.

Lidija se zahvalila svima na čestitkama, a komentari ljudi i poruke su se samo nizali jedna za drugom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on Oct 27, 2018 at 5:13am PDT

- U mom domu, danas kandilo obasjava posebnom svetlošću, da nas opomene, da je Tvorac sveta pre svega stvorio svetlost, pa onda sve ostalo po redu. I reče Bog: neka bude svetlost i bi svetlost. Tako mora i na početku našeg duhovnog života prvo da se zasija unutra u nama svetlost Hristove istine. Od te svetlosti Hristove istine posle stvara se i niče i raste u nama svako dobro. Svetlost Hristova neka i Vas osvetli. Zahvaljujem se svima koji mi čestitataju Slavu Svetu Petku - poručila je glumica uz fotografiju ikone iz svog doma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on Oct 27, 2018 at 5:18am PDT

hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još