Saša Kovačević preoteo reditelja Enrikeu Iglesijasu

Saša Kovačević preoteo reditelja Enrikeu Iglesijasu

Autor: | 27/06/2016

0

Pop zvezda Saša Kovačević boravio je petnaest dana na Kubi gde je snimio dva spota za nove pesme "Temperatura" i "Zamalo tvoj" koje su komponovali on i njegov brat Rade, dok tekst potpisuje Miloš Roganović.

Po dolasku na Karibe iskusio je nesvakidašnju muzičku avanturu naročito na setu pesme "Zamalo tvoj" koju će predstvaiti ove nedelje a koju je u,studiju u Barseloni aranžirao čuveni dvojac koji čine Frančesko i Toni Ten.

Lokaciju snimanja spota je odabrao reditelj Pedro Vaskez koji je ekranizovao numeru zajedno sa Luisom Santanom, a poznat je i po saradnji sa Dženifer Lopez, Šakirom, Markom Entonijem te Enrikeom Iglesijasom čiji spot za pesmu "Bailando" takođe potpisuje.

-Velika mi je čast što sam bio deo profesionalnog tima koji je učestvovao u realizaciji mojih letnjih singlova. Pedro je interesantan i pun pozitivne energije i sve vreme je animirao čitavu ekipu. Zadovoljstvo je raditi sa takvim profesionacima. Iako je Kuba na mene ostavila fascinantan utisak, nisam imao previše vremena za provod u privatnoj režiji. Ipak, masovne scene đuskanja sa Kubancima svih generacija, koje ćete videti ove nedelje u spotu za pesmu "Zamalo tvoj" bile su mi dovoljna pokretačka energija za uživanje - kaže popularni pevač koji je tokom boravka u Havani slobodno vreme koristio za trenigne a zbog povećanog broja radnih sati pribegao je i nešto drastičnijem režimu ishrane.

-Petnaest dana nisam pojeo ništa slatko - kroz osmeh kaže Kovačević u čijem timu je bio i producent holivudskog filma "Paklene ulice" koji je između ostalog proslavio i Vina Dizela.

Pesma "Zamalo tvoj" ima i deonice na španskom jeziku ali još uvek nije poznato da li ih izvodi Saša ili mu neko gostuje u pesmi. Iako je režiju novih spotova prepustio oprobanim muzičkim znalcima koji su lansirali pojedine zvezde na svetskoj sceni, braća Kovcačević svojim proudkcionim zahtevima и znanjem u potpunosti su zadivili ekipu stranaca sa kojom su sarađivali pa tako nijedan detalj u spotovima nije prepušten slučaju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs sk media, privatna arhiva, instagram,