Mišel Obama otkrila kroz šta su sve njene ćerke prošle odrastajući u Beloj kući

Mišel Obama otkrila kroz šta su sve njene ćerke prošle odrastajući u Beloj kući

Autor: | 27/09/2020

0

Ćerke Mišel i Baraka Obame, Malija i Nataša, najturbulentniji period odrastanja provele su u Beloj kući. Iako su sada odrasle devojke, u periodu detinjstva i puberteta, one su konstantno bile pod budnim okom javnost. U svom potkastu Mišel Obama otkrila je kako je izgledalo njihovo odrastanje u Beloj kući.

Mišel Obama otkrila je da je na Maliju i Natašu veoma uticala činjenica da su predsednikove ćerke, ali da su se ona i Barak trudili da im koliko je moguće obezbede privatnost.

Ćerke Mišel i Baraka Obame, prema njenim rečima, nikada nisu osetile očevo odsustvo. Izazovi roditeljstva, na tako visokoj poziciji bili su teški, ali tadašnji predsednički par, pronalazio je načine da bude uz svoju decu.

Pročitajte: Mišel Obama podelila nikad viđenu fotografiju iza koje se krije snažna poruka (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on Aug 4, 2020 at 6:08am PDT


- Nisu nikada morale da čekaju do devet sati uveče kako bi večerale, jer je njihov otac kasnio. Nikada nisu propustile neku aktivnost ili bile u nemogućnosti negde da odu zbog očevog posla. Nikada nisam dozvoljavala da osete da je njihov tata predsednik Sjedinjenih Američkih Država - istakla je Mišel.

- Mislim da su se devojke dobro nosile sa svime. U centru pažnje bila im je škola, domaći zadaci, baš kao svakom normalnom detetu, iako je njima ispred vrata sobe stražarila tajna služba - rekla je njihova baka Merien, koja je bila sagovornica Mišel Obame, tokom podkasta.

Mišel je istakla i kako se oduvek trudila da svojim ćerkama obezbedi privatnost, koja je devojčicama njihovih godina neophodna.

Pročitajte: Mišel Obama - Memoari jedne ikone

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on Jun 21, 2020 at 7:02am PDT


- Čuvala sam ih koliko sam mogla. Nisam želela da ih javnost slomi. Bilo je nekoliko prilika kada sam medijima rekla gde će biti, ali molila sam ih da ne idu u njihovu školu. Svaki roditelj želi da mu dete ima normalno detinjstvo i da iskusi sve divne stvari koje ono nosi. Želela sam da imaju slobodu da pogreše, ali privatno, kao druga deca. A kada im to nije bilo dozvoljeno, osećala sam se krivom, to nije bilo pošteno jer one nisu odabrale ovakav život.- iskrena je Mišel.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti