Ekskluzivne fotografije: Miloš Biković i Vuk Kostić u novom spotu Jovane Nikolić

Ekskluzivne fotografije: Miloš Biković i Vuk Kostić u novom spotu Jovane Nikolić

Autor: | 11/02/2020

0

Miloš Biković i Vuk Kostić  u novom spotu Jovane Nikolić za baladu koja je i špica za seriju  "Južni vetar"

Nakon velikog uspeha filma „Južni vetar“, popularni krimi-triler od nedelje ćemo gledati na Radio-televiziji Srbije. Serijal predvodi glumačka ekipa na čelu sa Milošem Bikovićem, Miodragom Radonjićem, Jovanom Stojiljković, Milošem Timotijevićem i Draganom Bjelogrlićem.

Iznenađenje je da će pop zvezda Jovana Nikolić biti deo ovog projekta. Pevačica je za potrebe serijala snimila novu pesmu, dramatičnu baladu "Pazi se", koja je ujedno i najavna špica za seriju "Južni vetar", koja počinje sa emitovanjem u nedelju na RTS-u.

Iznenađenje za gledaoce: Jovana Nikolić uz Bikovića u seriji “Južni vetar”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Nikolić Mišković (@jovananikolicmusic) on Jan 31, 2020 at 2:34pm PST


U spotu, koji će biti premijerno prikazan sutra u podne na Basiviti kanalu, gostuju naši proslavljeni glumci Miloš Biković i Vuk Kostić, a filmska priča sigurno će sve ostaviti bez daha.

–  Sa oduševljenjem sam prihvatila poziv Miloša Abramovića i Miloša Bikovića da budem deo projekta "Južni vetar". Pesma "Pazi se" govori o devojci koja voli opasnog momka i koja strepi za njegovu bezbednost. Ovo je prvi put da sarađujem sa Slobodanom Veljkovićem Cobijem i energije su nam se sjajno poklopile. Jedva čekam da čujem sud publike i o pesmi i o spotu koji smo radili sa puno ljubavi i truda –  kaže talentovana Jovana.

Miloš Biković je jednom prilikom na svom Instagram nalogu predložio Jovanu kao idealnog predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije, a zatim je pozvao da sarađuju, što potvrđuje da izuzetno ceni njen rad i talenat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Nikolić Mišković (@jovananikolicmusic) on Dec 13, 2019 at 10:20am PST


Inače, Jovana je ćerka režisera, direktora fotografije i kamermana Božidara Nikolića, koji je za svoje umeće nagrađen najznačajnijim priznanjima. S druge strane, njen suprug Marko Mišković je uspešni filmski producent.

Jovana Nikolić-Mišković: Imala sam sreću da odrastam okružena velikanima naše kulturne scene

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Nikolić Mišković (@jovananikolicmusic) on Nov 7, 2016 at 9:06am PST


–Produkcija je Markova velika ljubav, a ja sam srećna i ponosna što tako uspešno pliva i filmskim vodama. Pored oca, koji je ostvaren i priznat filmski radnik, imala sam sreću da odrastam okružena velikanima naše kulturne scene, pa mi je drago što sam uz supruga nastavila da posmatram taj svet iz bliže vizure. Filmovi su naša zajednička strast. Veliki smo filmofili, na tom polju je “mrtva trka” među nama. U poslednje vreme “zatrpani” smo i velikim brojem kvalitetnih serija, pa ja sve češće naginjem ka ovoj kraćoj, a opet dovoljno dinamičnoj i uzbudljivoj formi – rekla je nedavno lepa pevačica.
Hellomagazin.rs Hellomagazin.rs

Najnovije vesti