Na čemu vojvotkinja Kejt štedi prilikom kupovine?

Na čemu vojvotkinja Kejt štedi prilikom kupovine?

Autor: | 25/10/2019

0


Britanska kraljevska porodica privlači mnogo pažnje, pre svih, vojvotkinje Kejt i Megan i to zbog modnih izbora ali i zbog načina na koji se predstavljaju u javnosti. Iako je supruga princa Harija unela mnogo promena na kraljevski dvor, Kejt je zadržala status britanske miljenice jer je skromna i odmerena.

Tako je kupce jednog trgovinskog lanca u Londonu šokirala kada se sa decom, princom Džordžom i princezom Šarlot, pojavila kako bi im kupila kostime kostime za Noć veštica.

– Jedan kupac je rekao da je Kejt u tržnom centru i pokazao mi je. Nisam mogla da verujem. Bila je Šarlot i Džordžom i razgledala kostime, dok je njihov telohranitelj govorio ljudima da ne smeju da fotografišu članove kraljevske porodice. Oduševilo me što je vojvotkinja tako prizemna i kupuje stvari koje svi možemo da priuštimo – rekla je 53-godišnja gospođa Kejti Vitaker koja se zatekla tamo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by House.of.cambridges (@kate.middleton.official) on Oct 25, 2019 at 2:45am PDT


–Ja sam ipak uspela da fotografišem vojvotkinju dok je čekala u redu na kasi. Nisam videla šta je na kraju kupila. Mislim da je uzela deci kostime za Noć veštica –dodala je oduševljeno.
Marija Milenković
Tagovi: Kejt Midlton