Kraj ljubavi na Božić: Ana Kokić i Nikola Rađen potpisali papire za razvod?

Kraj ljubavi na Božić: Ana Kokić i Nikola Rađen potpisali papire za razvod?

Autor: | 07/01/2019

0

Kako piše domaća štampa, nakon godina spekulacija da u braku pevačice Ane Kokić i vaterpoliste Nikole Rađena nije sve sjajno, došao je trenutak kada su na svoju ljubav stavili tačku.

Pevačica Ana Kokić je već više od deset godina u bračnoj zajednici sa vaterpolistom Nikolom Rađenom, ali kako piše Kurir, njihovom zajedničkom životu je definitivno došao kraj.

Kako se dalje navodi u pomenutom listu, oni su svoju odluku saopštili ćerkama tek nakon potpisivanja razvoda.

Njih dvoje su bili često razdvojeni zbog Nikolinih angažmana u inostranim klubovima, a Ana očigledno nije želela da zauvek napusti Srbiju. Ona ga je sa decom često posećivala i pratila kad god su joj to prilike dozvoljavale, ali izgleda da se umorila od takvog načina života.

Zbog supruga koji živi i radi u Rusiji Ana je bila često na relaciji Beograd-Moskva.

- Razdvojenost ume da bude mač sa dve oštrice. Često mi fali što nismo stalno svi na okupu, ali ni to neće još dugo trajati. Trudimo se da što više razgovaramo i da se o svemu dogovaramo, što je po mom mišljenju najvažnije za skladan odnos - istakla je Ana u jednom od nedavnih intervjua.

Ana je u više razgovora za domaće medije objasnila da se suočavanje s problemima lakše prevazilazi uz psihoterapeuta.

- To je mentalno čišćenje, to je sasvim normalno. To je kao kada idete kod zubara, morate ići na redovan pregled da biste sprečili neku katastrofu. Dosta volim da čitam te knjige jer ja se nekada osećam, pored sve ljubavi koju imam i koju dobijam, osećam se možda nekad usamljeno i nezadovoljno, zato što se bavimo takvim poslom gde ste vi, hteli ne hteli, uvek izloženi kritikama znanih i neznanih ljudi. I to ume da pogodi - objasnila je Ana gostujući u jednoj emisiji.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/ana-kokic-ne-bojim-se-ruskinja-namazanija-sam-od-njih/

 

hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još

Najnovije vesti