Gal Gadot: Drago mi je što je Čudesna žena pronašla put do publike (video)

Gal Gadot: Drago mi je što je Čudesna žena pronašla put do publike (video)

Autor: | 28/03/2018

0

"Čudesna žena" jedan je od najuspešnijih filmova 2017. godine, što jeste bilo iznenađenje. Mišljenja o filmu su oprečna - ili je neverovatan ili je potpuni promašaj. Ipak, zarada koju je "Čudesna žena"ostvarila širom sveta omogućila je drugi nastavak, koji se već neko vreme sprema.

Gal Gadot će ponovo obući seksi odelo i u bioskope se kao jedna od DC heroina vratiti već 2019. godine.

Popularnu glumicu sreli su u Parizu, na premijeri telefona čije je zaštitno lice. Tom prilikom rekla je da se na filmu radi punom parom:

- Drago mi je što je Čudesna žena pronašla put do publike i us pela da pokrene neka pitanja, kojima bi sv  i trebalo malo više da se bavimo. Na nastavku seradi uveliko. Trenutno se piše scenario i ja sam uključena i u taj proces, što mi je posebna čast. Novi film stiže uskoro i jako sam uzbuđena zbog svega što sledi.

 

Izraelska glumica uživo izgleda besprekorno, bila je vesela, sjajno raspoložena i nasmejana, a sa novinarima u Parizu sastala se zakopčana do grla - u odelu i košulji, jer se, kaže, tako najprijatnije oseća.

Inače, pre bilo kakvog razgovora sa popularnom glumicom menadžment je izričit - nema pitanja o politici (zbog porekla), o holivudskim facama, o feminizmu, o filmu, a Gal je u rajder listi, koja se kako je rečeno menja svakih 15 minuta, između ostalog zahteva i voda isključivo sa Fidžija.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: gal gadot