Veliki bol: Ćerki Mikija Jevremovića pozlilo kad je videla oca u bolnici

Veliki bol: Ćerki Mikija Jevremovića pozlilo kad je videla oca u bolnici

13/01/2017

0

Legendarni pevač Miki Jevremović 27. decembra prošle godine doživeo je težak moždani udar, a već nekoliko dana je u komi.

Pevačevo zdravstveno stanje je u ovom trenutku veoma teško, a njegova porodica se ipak nada da će se izvući.

- Tata je i dalje na aparatima, u komi je i ne reagauje ni na šta. Da je dobro, nije. Njegova duša je trenutno u božjim rukama jer su lekari uradili sve što je bilo u njihovoj moći. Ostaje mi samo da čekam, a ta agonija ubija. Budim se u nezivesnosti, a svaki put kada mi zazvoni telefon štrecnem se i očekujem da će mi javiti najgore vesti. Koliko god da sam optimista i verujem da su čuda moguća, više ne znam šta mogu da očekujem. Bila sam bolesna i pod virusom, zbog čega mi je bilo zabranjeno da ga posećujem. Stric Zoran odlazi svaki dan da se raspita kod lekara za tatino stanje, ali su odgovori stalno isti i obeshrabrujući - kroz suze priča njegova ćerka Jelena.

❤Do meseca i nazad❤

Фотографија корисника Jelena Jevremović Nedeljković (@jelena_jevremovic_nedeljkovic) дана 7. Јан 2017. у 2:11 PST

- Izvinite što plačem, ali više ne umem da budem jaka. Plačem na ulici jer ne mogu da se kontrolišem. Pre nekoliko dana sam sa bratom Stefanom otišla da ga posetim i pozlilo mi je. Sliku kako bespomoćno leži ne mogu da izbacim iz glave. Takvo stanje može da traje ko zna koliko. Lekari možda neće ni da mi kažu istinu jer su videli u kakvom sam stanju - priča Mikijeva naslednica.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP instagram/Jelena Jevremović Nedeljković

Pročitajte još

Najnovije vesti