Polomljen nos u tuči predstavnika Bosne i Hercegovine na Evroviziji

Polomljen nos u tuči predstavnika Bosne i Hercegovine na Evroviziji

Autor: | 14/04/2016

0

Tokom proslave rođendana predstavnika Bosne i Herecegovine na Eurosongu Fuada Backovića Deena, došlo je do sukoba tokom kojeg je Almir Ajanović, inače autor pesme “Ljubav je”, nasrnuo na gosta repera Jasmina Fazlića Jalu.

Kako pišu portali, u koškanju je Jali slomljen nos, a deblji kraj izvukao je i pevač Šaćir Ameti koji je udaren flašom u glavu.

- Atmosfera je bila odlična ali u jednom trenutku on je bacio flašu na Jalu koja me je udarila u glavu, zbog čega sam dobio ove masnice ispod oka. Zaista nemam nikakav komentar na takvo ponašanje. Stradao sam ni kriv, ni dužan. Sramotno – rekao je Šaćir Ameti.

Navodno, Ajanović je na Jalu nasrnuo u vidno alkoholizovanom stanju.

Međutim, tu nije bio kraj. Kako se saznaje Almir se posle incidenta povukao u svoju sobu, da bi potom nasrnuo na jednu koleginicu koja je došla da vidi kako je i tom prilikom joj naneo lakše povrede.

Nakon fizičkog obračuna ekipe bh. Eurosonga na planini Vlašić gde se organizovano slavlje rođendana, šefica delegacije bh. Eurosonga Lejla A. Babović je kazala da su sve opcije otvorene kada je u pitanju povlačenje sa takmičenja.

Potpuno sam šokirana. Sve opcije su otvorene, pa i povlačenje sa Eurosonga – kazala je Lejla A. Babović.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Facebook