Šakira odbrojava dane do porođaja

Šakira odbrojava dane do porođaja

Autor: | 16/01/2013

0

Kolumbijska pop pevačica Šakira, ambasadorka dobre volje pri UNICEF-u, i njen izabranik, španski fudbaler Žerar Pike u sredu su otvorili online pristup svojoj virtuelnoj dnevnoj sobi, da bi, zaradom od poseta, spasili živote najugroženije dece na planeti. Od prikupljenihj sredstava biće obezbeđene mreže za komarce, koje štite bebe od malarije i vakcine za najmlađe.
Pevačica, koja još nije obelodanila datum porođaja (spekuliše se da će se poroditi krajem januara), postavila je na internet svoje najnovije fotografije.
- Da bismo proslavili rođenje našeg prvog deteta, nadamo se da će, u njegovo ime, druga manje privilegovana deca dobiti osnovne potrepštine zahvaljujući poklonima i donacijama - rekao je par budućih roditelja.

Pogledu u njihovu dnevnu sobu možete pristupiti putem sajta uni.cf/baby.
Šakira trenutno radi na svom osmom albumu, a, uz Kristinu Agileru, biće trener u sledećoj sezoni američkog takmičenja u pevanju „The Voice“. Svoju vezu sa fudbalerom Barselone prvi put je javno pomenula u martu 2011, dok su ovog septembra najavili dolazak njihovog prvog deteta na svet.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin