KFC-ov najrevolucionarniji burger sutra konačno stiže u Srbiju i biće dostupan svim ljubiteljima ove vrste sendviča. Revolucionarnost i inovativnost novog Double Down-a proizlaze iz činjenice da nema zemičke: piletina je zemička!
I dok svi burgeri na tržištu dele standardan koncept - meso, salata, sos i sir između dve zemičke, novi Double Down je doveo u pitanje tradicionalno shvatanje burgera nudeći kupcima nešto potpuno novo, a opet, toliko karakteristično za KFC: potpunu dominaciju mesa nad svim ostalim sastojcima.
KFC je poznat po začinjenoj piletini i sada su našli način da to pokažu kao nikada pre. Double Down sastoji se od hrskave slanine koja se savršeno slaže sa topljenim čedar sirom, BBQ sosom i majonezom smeštenima između dva parčeta vrhunske piletine. Kao i u svakom drugom KFC proizvodu, Double Down se pravi isključivo od domaće uzgajane piletine.
„Prva asocijacija na KFC je prava i ukusna piletina. Naš zaštitni znak su Grande fileti od 90 grama izvanrednog ukusa: tako da nam nije potreban nijedan dodatni sastojak da bismo kreirali burger bez kutije, a nije nam potrebna čak ni zemička.“ – izjavila je Anna Bölöni, ekspert za marketing.
Svi ljubitelji mesa poludeli su za Double Down burgerom širom sveta u zemljama kao što su Amerika, Kanada, Japan, Južna Koreja, Singapur i neke od zemalja Zapadne Evrope kao Nemačka, Francuska i Španija. Srbija deli prvo mesto sa Hrvatskom među zemljama Istočne Evrope. Svi ljubitelji burgera moći će 20. marta da prvi put probaju Double Down u ove dve zemlje.
Bolje požurite jer je jedinstveni Double Down burger dostupan u svim KFC restoranima samo nekoliko nedelja.
Pročitajte još
Poslednja nedelja pred Uskrs: Vernici treba da ispoštuju OVE običaje, a jedno je strogo zabranjeno
Običaji pred Uskrs koje treba ispoštovati
28/04/2024
Saznajte višeAco Pejović se prepolovio: Sa 100 kilograma do fit linije u pedesetim, evo i kako!
Dijeta Aca Pejovića idealna za brzo mršavljenje
28/04/2024
Saznajte višeProleće u rajskom vrtu: Zavirite u dvorište Jugoslave Drašković u srcu Beograda
Dvorište Jugoslave Drašković u Beogradu raj za oči
28/04/2024
Saznajte višeSavršeno ide uz pečenje, gotov za tren oka: Milica Milša ima sjajan recept za uskršnju trpezu
Recept Milice Milše za uskršnji umak
27/04/2024
Saznajte višeOdržana jubilarna 10. Pro-femina, konferencija magazina "Lepota i zdravlje”
U organizaciji magazina „Lepota i zdravlje”, u četvrtak 25. aprila, u Palati umetnosti Madlena u Beogradu, održana je jubilarna 10. konferencija Pro-femina
27/04/2024
Saznajte više