Dino Merlin ponovo peva u Beogradu: Koncertni spektakl u Areni zvanično najavljen

Dino Merlin ponovo peva u Beogradu: Koncertni spektakl u Areni zvanično najavljen

Autor: | 21/07/2023

0

Dugo očekivani koncertni spektakl u Beogradu koji je Dino Merlin najavio početkom godine i službeno je potvrđen! Sarajevski muzički čarobnjak posle osam godina vraća se u prestonicu Srbije, a susret sa obožavaocima zakazao je za petak, 17. novembar, u Štark areni.

Promo

 
 

Publika je oduševljena, društvene mreže usijale su se od komentara, svi bi želeli da budu deo koncertne turneje „Mi“ koja u čitavom regionu obara rekorde posećenosti.

A za to što će upravo Beograd biti metropola u kojoj će početi jesenji deo turneje „Mi“ zaslužan je upravo ovaj vanserijski umetnik, koji je odlučio da sledi svoju tradiciju i baš ovo godišnje doba ponovo bude svedočanstvo jednog vremena i njegove posebne emotivne povezanosti sa publikom koja ga decenijama uglas prati od prve do poslednje pesme.

Promo

 

Dino Merlin i njegova publika povezani su specifičnim nitima, nepresušnom energijom i poverenjem. Svaki njegov koncert, ma gde bio, slavi se kao praznik ljubavi.

Njegovi dosadašnji koncerti iz godine u godinu u čitavom regionu podižu lestvicu kako produkcijskih standarda, tako i sve većeg broja ljudi koji nestrpljivo iščekuju termine koncerata koje potom pohode u rekordnom broju.

Promo

 

U regionu ne postoji izvođač koji tom brzinom, bez i jednog plakata i reklame, može da rasproda grandiozne prostore kao što su arene. Čuvena pulska Arena rasprodata je preko noći za ovo leto, a u Zagrebu je za nepuna četiri dana rasprodao već tri Arene zaredom. Po broju održanih koncerata u arenama širom Evrope, kao i po broju fanova, te rekordnog roka prodaje, ovaj sarajevski umetnik može zlatnim slovima da se upiše u istoriju domaće muzičke industrije.

Arnej Misirlic

 

Ovo će, u proteklih 12 godina, biti treći dolazak Dina Merlina u Beograd, ali i njegov šesti randevu sa beogradskom publikom. Poslednji put bilo je to u okviru svetske turneje „Hotel Nacional“, u oktobru 2015. godine dve noći zaredom, a prvi put u okviru turneje „Ispočetka“ 2011, kada je rasprodao tri Arene zaredom.

Željko Vidanović

 

Publika će pored najnovijih hit singlova i omiljenih pesama iz njegove bogate četrdesetogodišnje muzičke karijere imati priliku da uživo i premijerno čuje neke dobro poznate hitove, ali u potpuno novom ruhu, dok će vizuelna estetika, specijalni scenski efekti i najviši produkcijski standardi doprineti vrhunskoj muzičkoj čaroliji po kojoj su koncerti slavnog kantautora prepoznatljivi.

Ulaznice za koncert u Štark areni biće u prodaji preko sajta www.ddtickets.rs od ponedeljka, 24. jula.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti