Uoči čak 12 rasprodatih Arena, Dino Merlin publici se odužio sa dve nove pesme.

Uoči čak 12 rasprodatih Arena, Dino Merlin publici se odužio sa dve nove pesme.

Autor: | 17/11/2023

0

Nove pesme Dina Merlina su pred vama

Taman pre nego što krene njegova era zbog koje ćemo svakako zapamtiti kraj 2023. godine, sa čak 12 rasprodatih Arena u nešto više od mesec dana, sarajevski muzički čarobnjak odlučio je obradovati svoju vernu publiku sa dve nove pesme, a sve kako bi još dodatno zagrejao već usijanu atmosferu uoči predstojećih koncerata.

Radoš Jovanović i Dino Vehabović

 

Dino Merlin, dosledan sebi i svojoj nežnoj umetničkoj duši, uoči nastavka senzacionalne turneje "Mi" po arenama u Beogradu, Zagrebu, Skopju i Cirihu, upotpunjuje svoj muzički opus video spotovima za dve nove pesme.

Radoš Jovanović i Dino Vehabović

 

"Skoro će zima" nova je balada iz njegove kreativne radionice, a u isto vreme objavio je i duet "Ne radujemo se" s beogradskim multiinstrumentalistom Markom Louisom. Obe pesme biće premijerno izvedene uživo na prvom od četiri rasprodata beogradska koncerta.

Radoš Jovanović i Dino Vehabović

 
 

 

 

 

Nastavak je to posebne umetničke priče: Merlinovog specifičnog muzičkog izražaja zbog čega već pune četiri decenije dominira popularnom muzičkom kulturom ovih prostora, a i dalje ostaje jedinstven i nadaleko prepoznatljiv kao autor koji svojim stihovima upakovanim u moderne muzičke izražaje i najmoderniju svetsku produkciju ostavlja trajni zapis najčišće ljubavne emocije tako jednostavno, a opet moćno kako bi uvek i u svako vreme bio dostupan svim generacijama.

Radoš Jovanović i Dino Vehabović

 

 

 

 


- Dragi moji prijatelji, upravo su pred vas izašle dve lepotice, dve sestre bliznakinje. Jedna s Markom, jedna sa mnom. Iako se možda čini da svaka priča svoju priču, izgleda da je to jedna priča. O našim životima, o našim ljubavima, sreći i razočarenju; o svemu onome što mi svi zajedno prolazimo u našim životima. Nadam se da ćemo ih dugo zajedno pevati”,  poručio je sarajevski kantautor po izlasku novih singlova i video spotova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin)

Nove pesme poslužiće kao idealno zagrevanje glasnica za predstojeće četiri rasprodate Arene u Beogradu, četiri u Zagrebu, dve u Skopju i dve u Cirihu , a ovih njegovih dvanaest velikih koncerata i dalje drže tempo 'Merlinomanije' koja je zavladala još pre godinu dana otkad je krenuo s novom globalnom turnejom i u samo nekoliko dana rasprodaje najveće dvorane ovih prostora gde god najavi koncert.

Radoš Jovanović i Dino Vehabović

 
 

To i ne čudi jer Dino Merlin u javnosti je pre svega prepoznatljiv kao umetnik koji koncerte priređuje na najvećim pozornicama, kako regije, tako i sveta, a njegova posebna harizma na svakom koncertu jedinstveno je i neuporedivo iskustvo. Prepoznao je to i BH Telecom i Samsung koji se u projektu "Skoro će zima" ponosno vezao partnerskom saradnjom za ovog umetnika.

Uz visoke produkcijske standarde i sveukupnu dramaturgiju Merlinovi spektakli ne mogu se nazvati samo koncertom, nego lepim uspomenama i sinergijom srodnih duša koje zajedno uglas stvaraju, kažu mnogi, pravu magiju zbog koje ga i s pravom mediji nazivaju čarobnjakom muzike i emocija.

Radoš Jovanović i Dino Vehabović

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Radoš Jovanović i Dino Vehabović

Najnovije vesti