Predstavljen revolucionarni izum na proslavi 70. rođendana Kenwooda: Cooking Chef secka, meša i kuva

Predstavljen revolucionarni izum na proslavi 70. rođendana Kenwooda: Cooking Chef secka, meša i kuva

Autor: | 19/10/2017

0

Gostima su predstavljeni i proizvodi iz kMix portfolija

 

Kenwood je u predivnom ambijentu restorana Little Bay proslavio 70. rođendan i organizovao druženje na kojem je predstavljen jedinstveni kuhinjski aparat Cooking Chef – koji dodaje novu, revolucionarnu dimenziju umetnosti kuvanja. U njemu se sve odvija – od seckanja, mešanja, pripremanja namirnica sve do samog kuvanja obroka! Ne treba vam čak ni recept!

Prvi multi praktik koji će i skuvati vašu hranu - Cooking Chef je napravljen od najkvalitetnijeg titanijuma da ispuni sve vaše potrebe! Ima 20 različitih dodataka – od blendera, seckalice, preko mašina za pravljenje sladoleda, paste, mlevenje mesa do mlina. Sadrži preko 20 unapred podešenih programa kuvanja i pomaže vam da na najjednostavniji način kreirate 100 različitih obroka. Funkcija "brze recepture" pruža vam mogućnost da brzinski spremite popularne 30-ominutne recepte, dok vas ekran aparata intuitivno vodi kroz svaku fazu procesa kuvanja.

-Kenwood je nastao davne 1947. godine od strane Keneta Vuda (Kenneth Wood). Ova britanska kompanija je brzo postala ugledni globalni lider u proizvodnji aparata za pripremu hrane koji sada posluje u preko 40 zemalja širom sveta. Kenwood proizvodi koji su postali deo De’Longhi grupe 2001.godine inspirišu i daju samopouzdanje za stvaranje fantastične hrane za svaku priliku, a danas smo se ovde okupili kako bismo predstavili savršenu mašinu prilagođenu svim vašim potrebama - Cooking Chef, rekao je predstavnik kompanije Kenwood – Edoard Ferluga.

Chef Tomaž Kavčič i glumica Bojana Stefanović demonstrirali su prisutnima sve inovativne performanse Cooking Chef-a i pokazali svoja kulinarska umeća. Zvanice su imale priliku da uživaju u sjajnoj atmosferi i druženju, da probaju poznate britanske specijalitete, ali i da se upoznaju sa kMix aparatima, elegantnom stilizovanom kolekcijom za pripremu hrane koja se može pronaći u tri boje: crvenoj, crnoj i beloj.

Ovaj vrhunski asortiman nudi kombinaciju najsavremenijeg dizajna uz superiorne performanse, što ga čini neophodnim svima koji žele da osveže svoju kuhinju i istovremeno zadive porodicu i prijatelje svojim kulinarskim kreacijama.

kMix asortiman uključuje: kMix stojeći mikser; kMix ručni mikser; kMix ketler; kMix toster; kMix aparat za kafu i uskoro će se naći u prodaji.

 

Hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još