Uverili smo se zašto EON Video klub sada parira najpoznatijim svetskim striming-platformama

Uverili smo se zašto EON Video klub sada parira najpoznatijim svetskim striming-platformama

Autor: | 19/03/2024

0

Na pomen video kluba, mnogi od nas sa nostalgijom će se setiti čuvenih video-rekordera, sad već relikata prošlih vremena, kao i VHS kaseta koje smo morali da premotamo na početak posle gledanja filma, da ne bismo platili kaznu kada ih vratimo. Kasnije smo prešli na iznajmljivanje DVD-ja, a u međuvremenu su, između ostalog, svet osvojili televizori sa džinovskim ekranima i najsavremenijim performansama.

Neko i dalje voli da uživa u blokbasterima na staromodan način – u bioskopu, a neko voli da bioskop napravi od svoje dnevne sobe. Danas je takav ugođaj svakom dostupan. Treba samo da nabavite grickalice, pogasite svetla i izvalite se na kauč, u singl varijanti, sa voljenom osobom ili porodicom. I ne morate fizički da idete u video klub, jer sad on može da dođe kod vas, i to sa ponudom kakva se ni zamisliti (ne) može.

Tu su i kablovski operateri, popularne platforme, TV paketi po vašoj meri... SBB svojim korisnicima nudi novi interfejs, jednostavan, elegantan i personalizovan, uz koji EON Video klub postavlja nove standarde u načinu na koji gledamo omiljene naslove. Najmoderniji izgled interfejsa u kombinaciji sa odabranim sadržajem donosi još uverljivije i prijatnije iskustvo za bindžovanje.

Promo

 

U svetu televizijskih serija, na raspolaganju su nam najpopularniji HBO naslovi kao što je „Pravi detektiv: Zemlja tame“, četvrta sezona franšize o kojoj poslednjih nedelja svi pričaju, veliki hitovi „Beli lotos“, „Poslednji od nas“, „Piki blajnders“, kultni „Prijatelji“, „Sopranovi“ i još mnogo toga.

Ljubitelji klasike mogu se podsetiti starijih ostvarenja koja su ušla u istoriju kinematografije. U specijalnoj selekciji našli su se naslovi „Kad jaganjci utihnu“, „Na dokovima Njujorka“, „Džeri Megvajer“, „Izgubljeni u prevodu“, „Pad crnog jastreba“... Ako volite dobru akciju, čekaju vas Kijanu Rivs kao „Džon Vik“ i Džerard Batler u „Misiji Kandahar“. Svi žanrovi na jednom mestu.

U EON Video klubu je dostupno i do 25.000 naslova, a platforma nije zaboravila ni najmlađe, koji imaju svoj kutak – EON Kids.

EON vas poziva na beskrajnu zabavu, a sve što treba da uradite je da odaberete omiljene filmove i serije, da napravite atmosferu kakva vama odgovara i zaronite u svet pokretnih slika.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo