Neverovatna transformacija Opre Vinfri: Uzak struk i 68 kilograma zahvaljujući programu koji je zaludeo svet

Neverovatna transformacija Opre Vinfri: Uzak struk i 68 kilograma zahvaljujući programu koji je zaludeo svet

Autor: | 05/02/2024

0

Dijeta Opre Vinfri daje fantastične rezultate

Na dodeli Gremija sinoć je „palo” nekoliko iznenađenja, a jedno od njih bila je i Opra Vinfri. Tačnije, njena linija. Slavna voditeljka, koja je u januaru proslavila sedamdeseti rođendan, izgleda bolje nego ikad.

Kevin Winter/Getty Images

 
 

Kako je nedavno otkrila magazinu People, genetika je glavni krivac što se celog života borila sa viškom kilograma. Ali, poslednje dve godine odlučila je da im se svim silama suprotstavi.

Ako je suditi po nikad boljoj liniji, rezultat je – više nego uspešan.

Arturo Holmes/Getty Images

 

Dijeta Opre Vinfri zaludela svet

Bila je, priznaje, tužna i povređena jer su je godinama vređali zbog izgleda. Dugo je krivila sebe, stidela se svog tela, a onda odlučila da prestane s tim. U mršavljenju joj je pomogao holistički pristup problemu, meditacija i plan ishrane poznat kao Weight Watchers.

Pročitajte: Za dve nedelje i do deset kilograma manje - Limun dijeta čisti organizam i topi masne naslage

Program koji je zaludeo svet zapravo je sistem zasnovan na poenima koji se dodeljuju hrani na osnovu nutritivnog sadržaja i vrednosti.

Shutterstock

 

Posle operacije kolena, pre nekoliko godina, i oporavka, koji je uključivao određene vežbe kako bi nogu postepeno vratila u normalno stanje, Opra se više posvetila fizičkim aktivnostima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

 

Zahvaljujući tome danas se oseća snažnije, a o kondiciji i opštem zdravstvenom stanju da i ne govorimo. Takođe, njen poslednji obrok u toku dana je oko četiri po podne i dnevno pije galon vode (u američkom mernom sistemu galon je 3,7 litara). Od prošlog leta koristi tablete za mršavljenje, ali nije navela koje.

Trenutno ima 68 kilograma na svoju visinu od 169 centimetara i izuzetno je zadovoljna. A sinoć je zaista bila neprepoznatljiva...

Kevin Winter/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Amy Sussman/Getty Images