Vređali je najstrašnije: Supruga Pirsa Brosnana smršala 45 kilograma i ućutkala svet

Vređali je najstrašnije: Supruga Pirsa Brosnana smršala 45 kilograma i ućutkala svet

Autor: | 24/12/2023

0

Supruga Pirsa Brosnana izgubila kilograme

Legendarni glumac Pirs Brosnan već tri decenije uživa u ljubavi sa svojom izabranicom Kili Šej Smit, sa kojom ima sinove Dilana Tomasa i Parisa Beketa, koji su sada već odrasli momci.

- Našao sam sjajnu ženu u Kili Smit. Da sam tražio milion puta, ne bih našao tako dobru - rekao je jednom prilikom glumac za ''People''.

Profimedia

 

Kako su više puta pričali u intervjuima, tajna srećnog braka leži u određenim stvarima.

- Rešavanje problema iz dana u godinu, godinu za godinom, sviđanje jedno drugom, slaganje jedno s drugim - rekao je Brosnan, dok je Keli priznala da je to što su „najbolji prijatelji“ presudno za dobro funkcionisanje.

Pročitajte: Žena Pirsa Brosnana na udaru opasnih kritika, glumac rekao svoje

Ipak, supruga slavnog glumca često je na meti zluradih komentara zbog svojih kilograma, a nedavno se u javnosti pojavila informacija da je prelepa Keli izgubila čak 45 kilograma.

Kako su mediji ranije pisali, supruga Pirsa Brosnana na težini je počela da dobija posle rađanja dece, a uzrok je najverovatnije hormonski disbalans, prenosi Marie Claire.

 

 

Prema različitim izveštajima koji kruže internetom (recimo na „Stylecraze“) Šajova se odlučila da smrša upravo motivisana Brosnanovom željom da prihvati zdraviji način života.

Smršala supruga Pirsa Brosnana

Iako su faktori kao što su ishrana i način života verovatno igrali značajnu ulogu u njenim naporima da izgubi težinu, izgleda da je primarni faktor bio hormonski disbalans uzrokovan trudnoćom.

Sada, sudeći prema objavljenim fotografijama, Kili je doživela pravu transformaciju i evidentno je da je izgubila dosta kilograma.

Pročitajte: Ovo može samo on - Kakvu kafu pije Pirs Brosnan (video)

Iako su informacije o njenim kilogramima prilično ograničene, navodno je imala oko 135 kilograma, a smršala je neverovatnih 45, prenosi fresherslive.com.

 

 

Njeno putovanje služi kao svedočanstvo o odlučnosti koja je potrebna za postizanje ličnih ciljeva i dobrog zdravlja. Važno je napomenuti da su putovanja mršavljenja jedinstvena za svakog pojedinca.

Uvek se preporučuje da se konsultujete sa lekarima i stručnjacima kada krenete na put gubitka težine kako biste bili sigurni da je to učinjeno na bezbedan i zdrav način.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum Vogue