Doručak Ace Sofronijevića skida više od 10 kilograma, idealan za zimske dane

Doručak Ace Sofronijevića skida više od 10 kilograma, idealan za zimske dane

Autor: | 09/12/2023

0

Doručak Ace Sofronijevića je idealan za zimu

Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević nekada je kuburio sa kilogramima, a stres, nespavanje i prekomerno prejedanje učinili su da Aca dođe do zabrinjavajućih 120 kilograma i više.

Harmonikaš je postepeno, radom i trudom, gubio težinu i uspeo da skine čak  ;etrdeset kilograma, a nedavno je javno podelio kako je figuru dovede do savršenstva.

Instagram

 

- Proces promene je dugotrajan i zaista nije lak. Međutim, ja imam veliku želju i volju za životom jer sam video koliko je loše biti gojazan i kako ne možeš ništa da uradiš... Početak moje dijete u smislu zdrave ishrane bio je da se obročim.

Pročitajte: Raskinuo sa voditeljkom, smuvao doktorku - Ova lepotica je nova devojka Aleksandra Sofronijevića

- Trudim se da uvek imam mnogo salate, izbegavam da vezujem hleb sa ugljenim hidratima i nikad ne uzimam slatko posle obroka - kaže Sofronijević i otkriva kako izgledaju njegovi obroci.

Doručak Ace Sofronijevića skida kilograme

- Doručak su uglavnom neke kašice od heljde u kombinaciji sa smrznutim voćem, jaja, napravim neku dobru salatu, često pravim humus, integralni hleb, heljdu obožavam, i super je varim, i uglavnom je kod mene heljdin hleb.

U zavisnosti od toga šta je bio doručak užina su uvek neke voćne stvari, štanglica čokolade ili dve urme - otkrio je harmonikaš u emisiji "RTS Ordinacija".

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin