Ahu Jagtu: Razvod je bio bolan, ali danas ponovo volim

Povezane vesti

Glavna negativka serije “Tuđi život”, turske sapunice koja ruši rekorde gledanosti turska je glumica Ahu Jagtu čiji je privatni život nalik sapunicama.

Kad se glumica razvela od 42-godišnjeg komičara Džema Jilmaza, izjavila je da u bliskoj budućnosti ne priželjkuje novi brak, ali da bi volela da pronađe srodnu dušu. Ipak, kako su pisali turski mediji, 38-godišnjem glumici želja se i ostvarila. Sreću je pronašla u zagrljaju pet godina starijeg kolege Tolga Tekina s kojim glumi u hit-seriji “Tuđi život”. Ahu i Tolga upoznali su se na setu turske serije, a nedavno su poverili bližnjima da ih veže više od prijateljstva.

Tolga je talentovan glumac i divan kolega koji je uvek spreman da pomogne sa konretnim savetima. Pritom,  glavni je zabavljač na setu. Ako ne priča viceve, pravi grimase. S njim nikad nije dosadno – rekla je pre njihove veze Ahu, koja je dobro upoznata sa optužbama glumice Zeinep Koltuk da ju je Tolga zlostavljao tokom godine njihova braka.

A post shared by Ahu Yagtu (@ahuyagtu) on

Tamnokosa Ahu nije želela da komentariše Tolginu burnu prošlost, kao ni navode da ga je nedavno upoznala s majkom i četvorogodišnjim sinom Kemalom.

Hellomagazin.rsVečernji.hrGuliver/Getty

Ostale vesti iz rubrike