Rastali se Hari i Megan, posle 5 godina braka svako svojim putem: Što dalje od njenog otrcanog sveta!

Rastali se Hari i Megan, posle 5 godina braka svako svojim putem: Što dalje od njenog otrcanog sveta!

Autor: | 20/07/2023

2

Razvod Harija i Megan u centru pažnje svetske javnosti

Izgledalo je da su Hari i Megan pronašli dugo željeni mir kada su se po napuštanju kraljevskih dužnosti preselili u Ameriku. Međutim, mediji s one strane Atlantika javljaju da je par usred bračnih problema i da su se razdvojili kako bi se svako posvetio svojim potrebama.

Chris Jackson/Getty Images

 
 

‒ Pokušavaju da shvate šta ih je snašlo. Hari se ne uklapa u Meganin otrcani svet ‒ otkrio je izvor i dodao da princ pokušava da „pronađe sebe“ u novom, američkom okruženju. S druge strane, ima izvora koji demantuju navode o krizi u braku, kao i da su najave razvoda potpuno izmišljene.

Pročitajte: Prst u oko okrutnom svekru - Evo šta je Megan zaista radila kad je Čarls postao kralj FOTO

Supružnici se navodno nalaze u finansijskim nevoljama i ne mogu sebi da priušte raskošniji životni stil u Kaliforniji, što ih veoma frustrira. Uz to, Hari planira da na afričkom kontinentu pokrene projekat, a tamo ga neće pratiti ni supruga ni deca, što je dodatno podgrejalo tračeve.

Netflix

 

‒ Stres, zajedno sa emocionalnim problemima, verovatno im je napravio pakao od života. Nadam se da će odvojeno vreme provedeno na različitim kontinentima pomoći da pronađu sve što im je potrebno da nastave dalje ‒ tvrdi izvor.

Pročitajte: Princ čuva decu, ona samo skita - O Hariju i Megan krenuli tračevi iz Amerike, odaje ih neko blizak

Harijeva i Meganina romantična veza privlači pažnju od trenutka kada se za nju saznalo, a sve vreme prate je glasine i skandali. Najčešće je u fokusu odnos sa britanskom kraljevskom porodicom. Podsetimo, sukobi i pritisci kulminirali su 2020. godine, kada su se Hari i Megan povukli sa kraljevskih dužnosti i novi život počeli da grade daleko od Britanije.

Getty Images

 

 

Komentari (2)

Loading
Vasar tastine 12:45 05.08.2023
Odgovori

Hari, vrati je tamo gde si je nasao, u dekadentni i propali svet Holivuda.

Van Halen 12:47 05.08.2023
Odgovori

Zavoleli se Riba i Ptica i odlucili da zive zajedno.....!!!!??????? Ha, ha, ha... tako i ovo dvoje. Ona bi volela da bude poznata i bogata, bez protokola......kakav jad od zene.

hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti