Zasenila i kraljicu Kamilu: Kejt Midlton nikad lepša na krunisanju, nakit krije posebnu simboliku FOTO

Zasenila i kraljicu Kamilu: Kejt Midlton nikad lepša na krunisanju, nakit krije posebnu simboliku FOTO

Autor: | 06/05/2023

2

Izgled Kejt Midlton oduševio

Sa posebnom pažnjom britanska i svetska javnost čekala je da se na krunisanju pojave Kembridžovi. Najstariji sin kralja Čarlsa, sa suprugom Kejt Midlton, Šarlot i malim Luisom dočekao je oca i kraljicu-pratilju ispred Vestminsterske opatije.

Andy Stenning - WPA Pool/Getty Images

 

Princeza od Velsa za ovu priliku je izabrala elegantnu haljinu u boji slonovače sa vezenim motivima i potpisom njene omiljene kuće „Alexander McQueen“. Danima unazad nagađalo se da li će imati tijaru, pošto, prema protokolu, žene iz kraljevske porodice na krunisanju ne bi trebalo da je nose. Umesto nje, lepa Kejt u kosi ima ukras sa srebrnim detaljima koji podseća na dijademu (kolaboracija „Jess Collett x Alexander McQueen“). Kosu je skupila u punđu, što je takođe pravilo na ovako svečanim ceremonijama.

Pročitajte: Za važne događaje bira srpski dizajn - Kejt Midlton obožava kreacije ove tri Beograđanke FOTO

Dan Charity - WPA Pool/Getty Images

 

Kejt je izborom nakita odala počast kraljici Elizabeti i princezi Dajani. Za ovaj veliki dan odabrala je Dajanine minđuše sa dijamantima i biserima, kao i ogrlicu koju je kralj Džordž VI davne 1950. godine poklonio svojoj starijoj ćerki Elizabeti, budućoj kraljici.

Pročitajte: Karađorđevići na krunisanju u Londonu, srpska glumica šokirana - A za njih nema veze ovo što se dogodilo u Srbiji? FOTO

Yui Mok - WPA Pool/Getty Images

 

I princeza Šarlot, po uzoru na mamu, nosi haljinu „Alexander McQueen“, ali sa belim ogrtačem. I ona ima dijademu sa motivima lišća. Sve vreme za ruku drži mlađeg brata Luisa, neodoljivog u teget odelu. Princ Džordž nije sa njima, jer ima posebnu ulogu u ovom istorijskom spektaklu.

Dan Charity - WPA Pool/Getty Images

 

 

Komentari (2)

Loading
Filip 18:42 06.05.2023
Odgovori

Zamisli kulturu, zemlju i drustvo koja neguje farsu i fantaziranje, sto su inace dusevne bolesti. Velika Britanija.

Milenka 22:18 16.05.2023
Odgovori

Mora zasjeniti Kamilu, kad je 45 godina mlađa... Ljepota se poredi, sa licima iste generacije

hellomagazin.rs Dan Charity/ WPA Pool/ Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još