Žena Zlatana Ibrahimovića ponela kombinaciju koja skida godine, a svako može da je priušti

Žena Zlatana Ibrahimovića ponela kombinaciju koja skida godine, a svako može da je priušti

Autor: | 22/02/2024

1

Žena Zlatana Ibrahimovića u autfitu koji skida godine

Zlatan Ibrahimović je, kažu, najzgodniji penzioner, ali i za njegovom nevenčanom suprugom se okreću na ulici iako gazi šestu deceniju. U čemu je tajna fantastičnog izgleda Helene Seger, dame koju retko viđamo nasmejanu, ali uprkos tome uvek uspeva da nas ostavi bez teksta?

Mimmo Carriero/Profimedia

 

Zgodna Šveđanka svojevremeno se bavila modelingom, pa bi i to mogao da bude odgovor na pitanje. Poznata je po klasičnom stilu odevanja, ne voli ništa nametljivo, a zaintrigirala nas je i stajlingom u kojem su je paparaci uhvatili ovog februara.

Pročitajte: Ponosno nosi svoje godine - Za suprugom Zlatana Ibrahimovića okretao se ceo Milano

Mnogi bi rekli da se džins ne preporučuje pripadnicama lepšeg pola kada zađu u neke decenije. Drugi, pak, smatraju da je ovaj materijal večan i da ne postoje nikakve granice, pa ni generacijske. To verovatno misli i Helena.

Mimmo Carriero/Profimedia

 

Bez obzira na sve, žena Zlatana Ibrahimovića u autfitu koji skida godine ovih dana je glavna zvezda Milana. Uskim poluspuštenim farmerkama dodala je nešto širu, ali kratku teksas-jaknu u istoj nijansi, zakopčala je samo poslednje dugme i smakla je s ramena, okrivajući crnu majicu.

Pročitajte: Supruga Zlatana Ibrahimovića uslikana na aerodromu, evo zašto su sve žene izgorele od zavisti

Stajling su začinile marama oko vrata u plavim tonovima, tašna i duboke bele patike. Apsolutno u trendu. Supruga Zlatana Ibrahimovića pokazala je kako se ide u šoping, a sve što smo u tom trenutku videli na njoj svako može da priušti.

Komentari (1)

Loading
Biljana Tutorov 11:44 26.02.2024
Odgovori

Ko se plaši starosti,plaši se života.Nek ide na njivu i nece joj biti dosadno a na licu lepa boja

hellomagazin.rs Mimmo Carriero/Profimedia

Pročitajte još