Menja navike zbog trudnoće: Nataša Bekvalac kod psihologa zbog najvećeg poroka

Povezane vesti

Nataša Bekvalac je u trećem mesecu trudnoće, ali ne može da se reši najvećeg poroka – cigareta! Iako je odlučila da zbog bebe batali nikotin, pevačici to ne polazi za rukom, pa i dalje puši.

I njen dečko Luka Lazukić zabranio joj je da konzumira cigarete, ali uzalud. Iako mu je dala reč, popularna Novosađanka ne uspeva da se odupre poroku.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on


Zato je biznismen rešio da angažuje psihologa koji će njegovoj dragoj pomoći da zauvek ostavi nikotin.

Natašu grize savest zbog toga što se truje nikotinom, a u blagoslovenom je stanju, pa se svim silama trudi da što manje puši. Međutim, desi se da dnevno potroši dve pakle! Luki to smeta i odlučio je da Nataši pronađe stručnjaka koji će joj pomoći – priča naš izvor blizak pevačici.

Nataša Bekvalac: Ljubav jača od straha i dramatičnih uspomena

On dodaje da su Nataši lekari zabranili da puši:

-Pevačica ima dva doktora, jednog u Beču, a drugog u Beogradu. Obojica su joj rekla da mora da se reši cigareta. Nataša ne odbija savet stručnjaka, promenila je neke navike, ali joj je teško da ostavi cigarete. Jednostavno je nervozna bez nikotina.

I kada ima zdravstvenih problema Nataša Bekvalac ne odustaje

Nataša je nekoliko puta pokušavala da ostavi duvan, ali uspela je samo da smanji.

-Mnogo bolje se osećam, imam više vremena i energije, cigarete su mi zaista to oduzimale. Nisam još spremna da ih se potpuno odreknem, ali sada se dan svodi na desetak cigareta, ranije sam pušila tri kutije – priznala je svojevremeno.

Ostale vesti iz rubrike