Umesto haljine nešto praktičnije, a jednako šik: Kombinezon Jelene Đoković pronašli smo za 4.990 dinara!

Umesto haljine nešto praktičnije, a jednako šik: Kombinezon Jelene Đoković pronašli smo za 4.990 dinara!

Autor: | 07/05/2024

0

Kombinezon Jelene Đoković idealan za proleće

Jelena Đoković gostovala je u emisiji „Mojih 50” na Naxi radiju, gde je otkrila koji se naslovi nalaze na listi njenih omiljenih pesama, ali i neke intimne stvari o sebi.

Slušaoci nisu mogli da vide kako je tom prilikom bila obučena, no, pojavilo se nekoliko fotografija sa snimanja. Jelena je u studio ušla u teksas kombinezonu.

Naxi radio

 

Ovaj omiljeni prolećni komad odavno je prisutan na modnoj sceni. Inspirisan je tradicionalnim radnim uniformama, pravljenim od čvrstog, izdržljivog materijala, a u međuvremenu je postao klasik koji bi svaka prava ljubiteljka džinsa trebalo da ima u ormanu.

Pročitajte: Kad odluči da bude skupa - Jelena Đoković blistala u haljini srpske dizajnerke, znamo i cenu

Neki modeli zapravo su treger pantalone, neki imaju šire bretele, dok ovaj blago strukirani koji vidimo na Jeleni predstavlja spoj pantalona i košulje.

Podvrnete rukave, raskopčate dugmad, raširite kragnu i eto šik autfita za svakodnevne prilike i promenljivo vreme kada više nije previše hladno, ali ni previše toplo.

Naxi radio

 

Supruga Novaka Đokovića neguje ležerniji stil i voli da se u svakom komadu oseća prijatno i udobno, pa je teksas kombinezon za nju idealan izbor.

A ako se takav autfit i vama dopada, imamo predlog. Ne morate da se mučite, pronašli smo ga za vas, i to u Zari po vrlo povoljnoj ceni od 4.990 dinara.

Naxi radio

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Naxi radio

Pročitajte još

Najnovije vesti