Upoznali su se na sastanku naslepo, zajedno su 16 godina: Ovo je tajanstveni muž Milice Zarić

Upoznali su se na sastanku naslepo, zajedno su 16 godina: Ovo je tajanstveni muž Milice Zarić

Autor: | 17/04/2024

1

Odrastajući uz oca Dragana Zarića, veliku zvezdu bivše Jugoslavije, Milica Zarić naučila je da fokus javnog pojavljivanja glumca treba da bude karijera, odnosno uloge. To je jedan od razloga zbog kojeg u intervjuima nerado priča o porodici, pa je muž Milice Zarić donedavno bio enigma.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

U jeku razvoda na javnoj sceni Milica se može pohvaliti srećnim brakom koji traje 16 godina.

Pročitati: Neraskidiva koalicija Milice i Ivana Zarića - iskreni prijatelj je onaj koji mora da vam kaže tešku istinu!

Muž Milice Zarić je arhitekta Predrag Milutinović, sa kojim je dobila dvoje dece – sina Aleksandra i ćerku Unu.

Ljubavna priča atraktivne glumice počela je kao u romantičnim holivudskim filmovima. Naime, Milica i Predrag su se upoznali na sastanku „naslepo”, koji im je organizovala glumičina prijateljica.

Marija Mlađen/ATAImages

 

Nije im trebalo mnogo vremena da shvate da su rođeni jedno za drugo. Na večnu ljubav zavetovali su se 2008. godine, na intimnoj ceremoniji u Parizu.

Pročitajte: Tajne prirodne lepote Milice Zarić - Organska kozmetika i nezaobilazni ruž

Iako važe za skladan par, koji nikada nisu pratili tračevi, muž Milice Zarić retko se pojavljuje u javnosti sa suprugom. Izuzetak je napravio skoro, kada joj se pridružio na modnoj reviji upriličenoj u Ambasadi Italije.

Fabrika

 

- Teško je danas očuvati porodicu. Sve vam diktira brzi tempo života, obaveze. Ako hoćete da budete profesionalac, ma šta god da radite, morate da provedete na poslu sate i sate. A onda vam to ostavlja malo vremena za bilo šta drugo – kaže Milica Zarić, koja se hrabro hvata ukoštac sa životnim izazovima.

Na prvom mestu joj je, ne krije, roditeljstvo.

- Biti roditelj je ogromna odgovornost. Najlepši, ali i najteži posao na svetu. Čovek mora tome da se posveti i za to da nađe vremena. To je prioritet koji se ne dovodi u pitanje – jasna je Milica Zarić.

 

Komentari (1)

Loading
Ana 20:39 18.04.2024
Odgovori

Ona mu je vaš simpatična.Naricito u seriji ,,Tajne vinove loze,,Tako je prirodna.,Za razliku od Micalovicke,koja je cela veštačka.Oduvala je Slobodu.

Milan Petrović Amir Hamzagić/ATAImages