Lazanski do smrti nije priznao da mu je ćerka: Udala se naslednica Gordane Bjelice, Teodoru ON doveo pred matičara

Lazanski do smrti nije priznao da mu je ćerka: Udala se naslednica Gordane Bjelice, Teodoru ON doveo pred matičara

Autor: | 20/03/2024

0

Udala se Teodora Bjelica

Ćerka čuvene glumice Gordane Bjelice, Teodora, udala za dve godine mlađeg fudbalera iz Hrvatske Karla Muhara, a ceremonija venčanja odigrala se u strogoj tajnosti.

Teodora je izgovorila sudbonosno „da” u prisustvu najbližih članova porodica i prijatelja, a pred oltar ju je  izveo medijima nepoznati muškarac.

Mlada je promenila dve venčanice tokom večeri, a ne zna se koja od njih joj bolje stoji. Mama Goca je bila najponosnoija, a pojavila se i fotografija na kojoj sreću ne krije zbog ćerkine odluke da započne novi život.

instagram/big_mom93

 

Podsetimo, Gordana Bjelica, glumica koju pamtimo po epizodnim ulogama u kultnim domaćim serijama, objavila je knjigu „Osveta francuske sobarice“.

U ispovesti za magazin Story Gordana je otkrila neke detalje, ali nikada nije priznala da je Lazanski otac njenog deteta.

U knjizi je, reklo bi se, pisala o svemu, osim o njemu i ćerki.

Pročitajte: Ovo je istina o mom ocu - Ćerka Gordane Bjelice više ne želi da krije - Bog sve namesti...

‒ To vi mislite. Ono što izgleda da nije spomenuto, to se najviše voli. I zato i nije eksplicitno spomenuto.

Jednom prilikom je ispričala:

‒ Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on.

Da li će u nekom narednom nastavku autobiografije možda govoriti i o tome?

‒ U vašem pitanju je i odgovor. Ono što je bilo, bilo je, idemo dalje.

Ipak, Teodora je jednom prilikom progovorila o bolnoj temi i odrastanju i tom prilikom istakla da joj je majka pružila svu ljubav, ali da joj je kroz detinjstvo nedostajao otac.

instagram/dorinlucissima

 

- Nedostajala mi je očeva figura tokom odrastanja, ali majka mi je pružila ljubavi dovoljno za oba roditelja. To što nisam rasla i uz oca, nisam doživljavala tragično. 

Pročitajte: Vreme je da javnost sazna istinu - Dve godine posle smrti Miroslava Lazanskog glumica Gordana Bjelica odlučila da sve ispriča

- Mnogo mi je značila njena podrška, i u životu, i u karijeri. Nemam veće ljubavi i prijatelja od nje.

- O svemu kroz šta prolazim u životu pričam sa njom i jedino ona može da me razume. Ipak, volela bih da moja deca imaju oba roditelja - pričala je Teodora.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images/Antonio Ahel

Najnovije vesti