Zorica Brunclik: Moj bivši muž ne zna kako mu izgledaju unuci, a Sari smo nedavno proslavili punoletstvo

Zorica Brunclik: Moj bivši muž ne zna kako mu izgledaju unuci, a Sari smo nedavno proslavili punoletstvo

Autor: | 29/03/2024

0

Bivši muž Zorice Brunclik ne mari za njihovu ćerku

Pre nego što se 1985. godine udala za Miroljuba Aranđelovića Kemiša, sa kojim neguje jedan od najdužih i najskladnijih brakova na javnoj sceni, Zorica Brunclik rodila je troje dece iz tri veze.

Boško Karanović

 

– Mislim da nijedan dan nisam živela lažno. Jednostavno, dok sam volela, borila sam se do kraja. Kada bih shvatila da sa nekim ‘kradem bogu dane’, otvoreno bih rekla: ‘Ne volim te više, gotovo je’ – ispričala je pevačica u emisiji „Ako progovorim” na K1 televiziji i pojasnila da je u mladosti mnogo radila, pa praktično nije ni imala vremena da se zabavlja.

– Moji partneri su po pravilu bili muzičari. Zajedno bismo išli na turneje, putovali i tako se upoznavali.

Pročitajte: O čizmama Zorice Brunclik svako će imati mišljenje - Jednima su šik, drugima modni horor, a vama?

Prvo dete, ćerku Mariju, rodila je sa 18 godina, u vanbračnoj zajednici, sa muškarcem čiji identitet nikada nije otkrila.

Ata Images

 

Zvanično se udavala tri puta, a zanimljivo je da su svi njeni izabranici harmonikaši. Prvi suprug Zorice Brunclik bio je Zoran Tutić, šef orkestra sa kojim je tada nastupala. Njihov brak nije dugo potrajao, ali su dobili sina Đorđa, koji danas ima dvoje dece.

Drugi put je rekla „da“ harmonikašu Ljubi Kešelju, sa kojim ima Miljanu.

Najmlađu ćerku, Zlatu, dobila je u braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom.

Ata Images

 

U međuvremenu su pristigli zetovi i snaje, momci i devojke unučića, pa ih na porodičnom ručku bude najmanje 30. Zbog toga su Zorica i Kemiš jednu prostoriju u kući preuredili u prostranu salu, kako bi svi mogli da se smeste.

– Troje starije dece je, čim su postali punoletni, uzelo prezime Kemiš. To dovoljno govori – otkrila je Zorica Brunclik u razgovoru sa Gocom Tržan, kojoj je priznala da bivši muževi nisu marili za naslednike.

–  Nakon razvoda niko živ nije pitao za decu. Ni danas ne pitaju. Eto, Miljana ima dvoje. Njen otac ne zna kako mu izgledaju unućići. A Miljaninoj Sari smo nedavno proslavili punoletstvo – zaključila je pevačica, koja je, kao i uvek, bila otvorena i iskrena.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images