Deca Majkla Džeksona konačno na okupu: Pogledajte kako danas izgledaju Princ, Paris i Bigi

Deca Majkla Džeksona konačno na okupu: Pogledajte kako danas izgledaju Princ, Paris i Bigi

Autor: | 28/03/2024

0

Deca Majkla Džeksona na crvenom tepihu

Kakva poslastica za fotografe koji su se juče okupili ispred “Teatra princa Edvarda” u Londonu! Verovali ili ne, na crvenom tepihu pojavilo se sve troje dece Majkla Džeksona, a povod je bila britanska premijera dugoočekivane predstave o njegovom životu, “MJ: The Musical”.

John Phillips/Getty Images

 

Karte za mjuzikl posvećen kralju popa planule su još pre nekoliko meseci. Nema sumnje da će ove sezone biti najpopularniji komad na Vest Endu.

Pročitajte: Godinama smo čekali da ih vidimo - Deca Majkla Džeksona konačno zajedno u javnosti

Kada su fanovi Majkla Džeksona ugledali Princa, Paris i Bigija, nekad poznatog kao Blanket, bilo je teško savladati osećanja. Na vrhuncu euforije moralo je da interveniše i obezbeđenje, jer su neki želeli da se slikaju s njima. A ruku na srce, ovo je bila jedinstvena prilika.

John Phillips/Getty Images

 

Ne pamtimo kada smo sve troje videli u isto vreme na istom mestu. Lepa Paris (27) tu i tamo se pojavljuje na javnim događajima, videli smo je i početkom marta na londonskoj Nedelji mode, ali njena braća uopšte ne vole da se eksponiraju.

Pročitajte: Mlađi sin Majkla Džeksona, koji se godinama krio od sveta, na sudu sa babom

Princ ima 27 godina, završio je koledž, veliki je filantrop i najviše je posvećen humanitarnim organizacijama. Neke je i osnovao.

Kevin Winter/Getty Images

 

Najmlađi Bigi, koji ima 22 godine, bavi se režijom i produkcijom, a nedavno je dospeo u žižu javnosti zbog suđenja sa bakom Ketrin, matrijarhom muzikalne porodice Džekson.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs John Phillips/Getty Images