Pola Srbije bi se složilo: Vedrana Rudan oštro o Teyi Dori, u svom stilu i bez pardona

Pola Srbije bi se složilo: Vedrana Rudan oštro o Teyi Dori, u svom stilu i bez pardona

Autor: | 07/03/2024

0

Vedrana Rudan o Teyi Dori

Književnica Vedrana Rudan još jednom je iznela oštar stav, ovoga puta na temu koja u Srbiji, ali i čitavom regionu ne prestaje da okupira pažnju javnosti.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Vedrana se osvrnula na na predstavnike Hrvatske i Srbije na Evroviziji, te uporedila Teyu Doru sa Bejbi Lazanjom, koji je trenutno prvi na kladionicama za pobedu na Evrosongu.

- Gledala sam taj vaš šou da vidim stejdž. Mene fascinira to što vi radite, ta svetla, recimo, mene to zanima. A pobednica i njena pesma mi se ne sviđaju. 

- Čula sam da ima fenomenalan glas, ali ja se ne razumem u glasove. Ja kao da sam dete, volim pokrete, galamu, dreku, svetlo, efekte, to volim. Ne razumem pobedničku pesmu.

Boško Karanović

 

Vedrana Rudan o Teyi Dori

- Verovatno jako, jako dobar glas ima cura o kojoj sad pričaju, ona izgleda kao da ima 10-15-16, ali sad ispade da ima 39 godina. Ja pratim te bitne stvari.

- I žena verovatno dobro peva, sigurno, ali ja ne volim to - rekla je Rudan o srpskoj predstavnici tokom gostovanja u emisiji Jutro na TV Prva.

Pročitajte: Majka joj je stručnjak za vlašku magiju, a evo ko je otac Teye Dore - Nije živeo sa nama...

Zatim se dotakla i drugoplasirane na „Pesmi za Evroviziju”, Breskvice, kao i hrvatskog predstavnika Bejbi Lazanje.

- A ta Breskvica, o njoj ne znam ništa, ali je moja unuka ogorčena što nije pobedila, jer je Breskvica za nju Majka Božja, a ja je nisam čula, videla sam samo fotografiju.

Boško Karanović

 
 

- A ova mi je malo dosadnjikava jer verovatno nemam muzički ukus razrađen, a ovaj naš ništa ne govori, skače, urla, vrišti, meni se to sviđa, glavno da ne govoriš ništa, da nisi pametan, deri se i skači - zaključila je za Index.hr.

Dodala je i da „ne sme puno da hvali ni Beograd ni Srbiju jer će je kod kuće dočekati kao veleizdajnicu”.

- Sad su te predizborne kampanje pa ko god kaže nešto o našim neprijateljima tako ga dočekaju - našalila se Vedrana Rudan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još