Teya Dora i Breskvica podelile Srbiju, čelnici Evrovizije doneli odluku: Ovo se ne pamti!

Teya Dora i Breskvica podelile Srbiju, čelnici Evrovizije doneli odluku: Ovo se ne pamti!

Autor: | 07/03/2024

0

Teya Dora i Breskvica podelile Srbiju

Pesma za Evroviziju je završena, ali ne i rat koji bukti među fanovima ovog muzičkog takmičenja.

Nezadovoljni drugim mestom koje je osvojila, obožavaoci Anđele Ignjatović Breskvice zakazali su za subotu protest podrške ispred zgrade televizije. Brže-bolje, to su učinili i oni koji vole ovogodišnju pobednicu.

Boško Karanović

 
 

I jedni i drugi naći će se u isto vreme na istom mestu, ali bez prisustva pevačica koje podržavaju.

Dve mlade zvezde, koje su podelile Srbiju, pokušavaju da smire rat koji bukti među fanovima tako što jedna o drugoj govore u superlativu.

Pročitajte: Majka joj je stručnjak za vlašku magiju, a evo ko je otac Teye Dore - Nije živeo sa nama...

– Ja se stvarno nisam bavila negativnim komentarima. Generalno, nemam običaj da čitam komentare na Jutjubu, niti na Tviteru. Uglavnom čitam ono što stigne na moj Instagram, a sve poruke su bile prelepe. Ljudi su presrećni i najbitnije od svega je to što sam uspela da prenesem emociju koju sam želela – kazala je Teya Dora.

Instagram

 

Iako u svakoj izjavi ističe da joj je velika čast što će baš ona predstavljati Srbiju na Evroviziji, nije mali broj onih koji smatraju da nezasluženo putuje u Malme. I ne ustručavaju se da to javno saopšte.

Tako smo stigli do nimalo pohvalne situacije da je zvanični sajt "Evrovizije" limitirao komentare za predstavnicu Srbije, i to zbog hejta od sopstvenog naroda.

Čak se i Izrael, prema kome se ispoljava animozitet zbog sukoba u Palestini, bolje kotira.

Boško Karanović

 

“Izraelska predstavnica nema toliko kritika koliko smo mi za 24 sata 'nafilovali' srpskog predstavnika. Na sve to, kojekakve poznate ličnosti podrivaju bune protiv ove devojke, za čiju se bezbednost zaista plašim”, jedan je od komentara koji se može pročitati na mrežama, a odnosi se na Teya Doru.

“Nije za nas ovo. Mi smo duboko oboleli kao društvo, ne treba nama pesma, nama trebaju terapije”, kažu oni koji kraj "Ramonde" ne stavljaju znak pitanja.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti