Sada je sve jasno: Nikada viđena fotka Cece i Lidije otkrila u kakvom su zaista odnosu

Sada je sve jasno: Nikada viđena fotka Cece i Lidije otkrila u kakvom su zaista odnosu

Autor: | 26/12/2023

0

Ceca i Lidija ne mogu više ništa da sakriju

Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić važe za dinamičan sestrinski duo. Sestre se ne odvajaju jedna od druge, a Lidija je jedno vreme sa svojom porodicom čak živela u Cecinom domu u Ljutice Bogdana.

Ceca Show promo

 

Krv nije voda, i toga su obe svesne. Lidija je uvek maksimalno podržavala svoju sestru i pratila je svaki njen korak u karijeri.

Pročitajte: Strogi roditelji Ceci jednu stvar nikada nisu oprostili - Mira i Slobodan Veličković želeli su ovakav život svojoj ćerki

Tome svedoči i fotografija iz prošlosti koja pokazuje njihov predivan odnos pun ljubavi i poštovanja.

Na slici, staroj više od tri decenije, Lidija ponosno gleda svoju sestru koja je već postala jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima.

 

 

 

Lidija i Ceca zajedno su prošle kroz mnoge lepe, ali i traumatične događaje. Sestre su bile zajedno i kada je u „Interkontinentalu“ izvršen atentat na Željka Ražnatovića Arkana i pokušavale da mu ukažu pomoć do dolaska lekarske ekipe. 

Pročitajte: Lidijina ćerka je sušta suprotnost Cecinoj Anastasiji - Helena slavi punoletstvo, niko ne može da veruje da je to isto dete FOTO

S druge strane, ostala je da se prepričava anegdota sa Cecinog i Arkanovog venčanja, kada je Lidija "prodavala mladu" i, kako tvrde svedoci, pošteno "tvrdila pazar". Na kraju je mladoženja skinuo sa ruke zlatan sat i prsten, a potom su to učinili i njegovi prijatelji.

Ata Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti