Stiže beba broj tri: Milena Marić u drugom stanju, dugo je krila trudnoću

Stiže beba broj tri: Milena Marić u drugom stanju, dugo je krila trudnoću

Autor: | 20/10/2023

1

Trudna Milena Marić, svi čestitaju

Milena Marić koja se proslavila u seriji „Budva na pjenu od mora”, u blagoslovenom je stanju. Glumica je dugo u braku sa Mladenom Subašićem i sada ponosni roditelji čekaju treće dete.

Ata Images

 

Fotografija prelepe trudnice osvanula je na Instagram profilu jedne od njenih prijateljica, a sama glumica je vešto krila trudnoću do ovog trenutka.

Pročitajte: NEK JE ŽIVO I ZDRAVO! Porodila se Marijana Mićić, Miloša cepali do jutra

Iako je doživela vrtoglavu popularnost u seriji, ona se ubrzo posle povukla iz javnog života i stavila porodicu na prvo mesto. Stariji sin ima 10 deset godina, dok se mlađa ćerka rodila 2017. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Mitrović (@omitrova)

 

Milena je svojevremeno ispričala da je glumu ostavila zbog prve trudnoće.

– Nakon velike popularnosti ostala sam u drugom stanju, nosila sam starijeg sina Nikšu, pa je moj izlazak iz serije bio potpuno logičan. Porođaj je bio težak i samim tim je i moja odluka sa ostanem uz sina, koji je zdrav, živ, prav i sjajan, bila prava. Tada sam se i zaljubila u sadašnjeg supruga. Tada sam se prvi put susrela sa majčinstvom i zaista sam bila predana porodici, koliko god da sam volela glumu – rekla je svojevremeno Milena Marić u razgovoru za Novu.rs.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @onlyonemici

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images