Danijela gradila, Mina ruši: Zavirite u stan Ognjena Amidžića koji njegova buduća žena u potpunosti menja

Danijela gradila, Mina ruši: Zavirite u stan Ognjena Amidžića koji njegova buduća žena u potpunosti menja

Autor: | 07/09/2023

0

Stan Ognjena Amidžića biće renoviran pre dolaska bebe

Ognjen Amidžič i Danijela Dimitrovska u braku su proveli deset godina. Sa sinom Matijom živeli su u prelepom stanu na Dorćolu u koji se, nedugo po njihovom razvodu, Mina Naumović, nova izabranica popularnog voditelja.

Mirko Tabašević

 

Ognjen i Mina nedavno su sa javnošću podelili vest da će postati roditelji, a pre nego što beba dođe na svet, rešili su da se isele iz stana, sruše ga do temelja i u potpunosti renoviraju.

U međuvremenu će se i venčati, kako prenose mediji, u užem krugu porodice i bliskih prijatelja.

Instagram

 

– Srušiće ceo stan, odnosno sprat. Žele da ga renoviraju po svom ukusu, kao i da naprave sobu za bebu. Anagažovali su vrhunske arhitekte i izvođače koji će ispuniti njihove zahteve – otkrio je upućen izvor.

Pročitajte: Anastasija i Nemanja se sele iz luksuzne vile - Ovde nastavljaju raskošan život, lepše mesto nisu mogli da nađu

Neko vreme će živeti na drugoj lokaciji. Renoviranje je dug proces, trajaće nekoliko meseci. Iseljavaju se za 10 dana.

Instagram

 

„Njihov stan je najlepše uređen prostor i prevazilazi sve kuće poznatih ličnosti. Poseban je u svakom pogledu i ne može se porediti ni sa jednim drugim“, komentar je koji se svojevremeno mogao pročitati na Instagram profilu Danijele Dimitrovske, koja je rado delila fotografije iz porodičnog okruženja.

Instagram

 

U stanu dominira bela boja, ali i mnoštvo detalja u srebrnim tonovima. Brojne police ispunjene su svećnjacima, ramovima za slike i raznim ukrasnim predmetima.

Instagram

 

‒ Volim da se bavim uređenjem doma. Stalno nešto radim, izmišljam. Kad nam dođu gosti i kažu „jao, kako je lepo“, odgovorim da nismo još završili. A to će trajati do kraja života ‒ pričala je Danijela dok je bila u braku.

Pročitajte: Problemi u raju Amidžića i devojke Mine - Svaki dan je borba za Ognjenovu pažnju i ljubav

U domu Ognjena Amidžića posebno se izdvaja terasa, koju je njegova bivša supruga opremila udobnim jastucima i zelenilom.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti