Ognjen Amidžić napravio haos na društvenim mrežama: Najgluplje ime koje možete da date detetu je...

Ognjen Amidžić napravio haos na društvenim mrežama: Najgluplje ime koje možete da date detetu je...

Autor: | 09/10/2023

0

Objava Ognjena Amidžića napravila pometnju

Ognjen Amidžić nedavno je potvrdio da je njegova izabranica Mina Naumović u drugom stanju. Voditelj već ima sina iz braka sa Danijelom Dimitrovskom, a Mini će ovo biti prvo dete.

Instagram

 

Mina se povukla sa društvenih mreža kako bi u miru iznela trudnoću i oglasila se povodom loših komentara koje dobija otkad su ona i Amidžić ozvaničili vezu, a voditelj je, čini se, postao dosta aktivniji na svojim platformama.

Pročitajte: Gledaj majku, biraj ćerku - Buduća tašta Ognjena Amidžića je čuvena doktorka, a tek kad vidite kako izgleda

Očigledno je došlo vreme da se odabere ime za naslednika, ili naslednicu. Amidžić, koji svoju izabranicu uskoro treba da izvede pred oltar, postavio je zanimljivo pitanje na društvenoj mreži Iks, poznatoj kao Tviter, i napravio opštu pometnju u sekciji za komentare. 

Instagram

 

Voditelj je postavio pitanje koje je najgluplje ime koje možete da date detetu, a njegovi pratioci ostavljali su more komentara. Neki su ozbiljno shvatili ovo pitanje, pa su zaista iskreno izrazili svoje mišljenje o imenima koja često možemo da čujemo, dok su drugi davali odgovore kao „Neboderka“ i „Oprolećovana“.

 

 

Podsetimo, Ognjen i Mina trenutno renoviraju stan u kome je voditelj ranije živeo sa tadašnjom suprugom Danijelom. Prilagodiće dom svojim potrebama, a posebnu pažnju posvetiće uređivanju sobe za bebu. 

Ata Images

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti