Džim Keri unajmio istražitelje da iskopaju "prljavi veš" o porodici njegove bivše devojke

Džim Keri unajmio istražitelje da iskopaju "prljavi veš" o porodici njegove bivše devojke

Autor: | 14/10/2016

0


Džim Keri je unajmio privatne istražitelje da "iskopaju prljavi veš" porodice svoje bivše devojke Katrione Vajt, nakon što je majka nesrećne devojke optužila slavnog glumca da je Katrioni ilegalno nabavljao lekove kojima se ona predozirala i umrla.

Obrazlažući svoje razloge za tužbu majka Katrione Vajt nazvala je Džima - čistim zlom.

Čuveni komičar ostao skrhan nakon što je njegova bivša devojka oduzela sebi život prošlog septembra. Međutim, kako je vreme prolazilo, pojavljivalo se sve više informacija o njihovoj vezi, pa tako i ona da je Džim Keri zarazio Katrionu, kako je navedeno, seksualno prenosivim bolestima.

Juče su advokati Brigid Svitman, Katrionine majke, objavili da je Keri unajmio bivše detektive policije Los Anđelesa, i poslao ih da pričaju sa mnogim prijateljima Katrionine porodice.

Oni su, navodi tabloid "The Sun", postavljali pitanja koja su bila formulisana tako da od sagovornika "izvuku loše stvari o ožalošćenoj porodici".

- Kako se samo Keri i njegovi holivudski advokati usuđuju da kleveću i zastrašuju Katrioninu porodicu - rekao je advokat Majkl Avenati, a prenosi "Daily Mail".

- Poslati privatne istražitelje da iskopaju prljavštinu o ožalošćenoj majci je odvratno. Ti ljudi ne poznaju granice.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. printscreen
Tagovi: džim keri