Nada Macura u ulozi boga

Nada Macura u ulozi boga

Autor: | 24/11/2015

0


Mjuzikl “Spamalot”, premijerno izveden u nedelju uveče, bio je pun duhovitih iznenađenja, a među većima je bila pojava doktorke Nade Macure u ulozi boga. Nada se ukazala na ogromnom video-bimu u animaciji sa duhovitim tekstom u kome savetuje kralja Artura (Nikolu Koju) kako da stigne do Svetog grala.

Naravno, među savetima su bili i oni da se “slojevito obuče”, što je izazvalo buran smeh i aplauz u publici.

- Ulogu sam odmah prihvatila, mada mi nije bilo najjasnije kako će to izgledati. Ipak, pajtonovski humor je nešto što uvek obećava i eto, nisam se prevarila. Aplauz za mene je bio impozantan, jedan od najvećih, priznajem - rekla je Nada Macura za “Blic”, koja je u ulozi boga zaista oduševila publiku.


Inače, ni sama Nada Macura, ali ni ekipa mjuzikla, nije skoro do poslednjeg dana znala ko će se naći u toj ulozi, a kada im je prikazano na pretpremijeri, neki od glavnih glumaca nisu mogli da prestanu da se smeju.

- Malo sam se bunila zbog prve fotografije koju su izabrali, ali dobro, sve su to sredili. I da, da, znam da menjaju tu ulogu od grada do grada, pa sam baš znatiželjna ko će biti, recimo, u Novom Sadu. Da vidimo ko će biti bolji bog - kaže Nada.

Na premijeri u Americi u njoj se našao lično autor Erik Ajdl, a često se ova rola koristi i u humanitarne svrhe, ali su u ulozi uvek legende određenog regiona.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Printscreen hellomagazin
Tagovi: nada macura