Željko Joksimović nastavio saradnju sa Leontinom

Željko Joksimović nastavio saradnju sa Leontinom

Autor: | 24/12/2013

0


Posle velikog uspeha numere „Ludak kao ja“ Željko Joksimović odlučio je da nastavi saradnju sa autorkom ove pesme, Leontinom Vukomanović. Uspešna kantautorka, odskora i spisateljica, napisala je nekoliko tekstova koji su se veoma dopali popularnom pevaču. Čim je čuo reči balade, koja je dobila radni naziv „Draga“, Joksimović je poželeo da se taj singl nađe na njegovom novom albumu. Iz izvora bliskih Željku i Leontini saznali smo da je reč o pevljivoj numeri, koja „ulazi u uši“ na prvo slušanje. Za magazin „Hello!“ ove navode potvrdila je i Leontina, ali nije znala kada Željko Joksimović planira da javno predstavi njenu pesmu.
- “Draga" je radni naziv te pesme. Nisam u toku kojim tempom Željko privodi kraju svoj album, pa vam ne mogu precizno reći kada će je premijerno predstaviti - kaže poznata autorka koja sebe više ne vidi kao pevačicu koja snima nove pesme.
- Mnogo komponujem za druge i to me ispunjava. Sebe ne vidim u ulozi pevačice koja snima nove pesme, nemam sredstava za to - izjavila je Leontina Vukomanović, koja je veoma zadovoljna kako je proteklo veliko finale Festivala nove dečje muzike Srbije „Čarolija“, čiji je ona umetnički direktor.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin