Olivera Kovačević - najvoljenija žena Srbije

Olivera Kovačević - najvoljenija žena Srbije

Autor: | 02/07/2011

0


Da u Srbiji ne bi „cvetale“ samo banke, Olivera Kovačević je rešila da preuzme stvar u svoje ruke. Ovih dana, popularna voditeljka uzgaja cveće i na sav glas priznaje da, između banaka i božura, glasa za ove druge. Mada je zatvorila još jednu sezonu emisije „Da, možda, ne“ na RTS-u, u trenutku kada celu naciju „trese“ čežnja za odmorom, Olja kaže da se tada lako ulenji, a da je lenjost najteža bolest. Na pitanje da li i dalje radi sa istim entuzijazmom ili je željna novog uzbuđenja, Olivera kaže:
- Uverena sam da je entuzijazam snažniji od novca. To najbolje znaju oni koji su novac stekli. Kada radite nešto s voljom, dođe trenutak kada poverujete da je život u vašim rukama. Za tim trenutkom se traga. Ko nije imao entuzijazma, nije uspeo da se realizuje. Kosmos nećeš moći da razumeš, kao ni postojanje. Ali zato možeš da učestvuješ, a jedini način je da - slediš svoje želje i snove.
Voditeljka je nedavno ponela titulu „najvoljenije“ žene Srbije, a o tom priznanju kaže:
- Imponuje mi, naročito zbog žena koje su bile u konkurenciji i koje iskreno poštujem. Inače, u životu sam dobijala isključivo nagrade publike. Tako me je „stigla“ i nagrada „Brend Banata“. Ako ste došli iz provincije, onda znate koliko je važno da je neko kod kuće prihvatio vaš uspeh.

Izvor: Novosti.rs
Foto: Andreja Damnjanović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin