Ognjan Radivojević prezadovoljan uspehom dueta sa Natašom Bekvalac

Ognjan Radivojević prezadovoljan uspehom dueta sa Natašom Bekvalac

Autor: | 24/07/2011

0

Duet "Šta ću ja", koji su nedavno snimili Ognjan Radivojević i Nataša Bekvalac, za samo dva dana na "Jutjubu" je preslušalo oko 50.000 posetilaca. Poznati muzičar ističe da nije očekivao takav odjek i da ovakvom statistikom ne mogu da se pohvale ni mnogo veće zvezde sa domaće muzičke scene.
- S obzirom na to da su u ovom periodu ljudi uglavnom na odmoru i da televizijski i radio-programi miruju, pesmu smo postavili na "Jutjub" bez velikih očekivanja - rekao je Ognjan za "Novosti".
- Pesma se širila Internetom kao epidemija i ovo je prvi put da u ovako kratkom roku mogu da vidim reakciju publike bez televizijske promocije. Svidela mi se kombinacija Natašinog i mog glasa, ali su naša predviđanja bila da će pesma zaživeti tek u septembru.
Zanimljivo je da je Ogijeva prvobitna zamisao bila da pesmu, tekstopisca i kompozitora Baneta Opačića, snimi sam, ali je ideja o duetu potekla od njegovog producenta Biljane Lukić, koju je pesma asocirala na Natašu i aktuelna dešavanja u njenom emotivnom životu, pa je zato izbor pao na nju. Bekvalčeva je bez dvoumljena pristala da snimi duet sa Radivojevićem.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti