Demi Mur predala papire za razvod

Demi Mur predala papire za razvod

Autor: | 18/11/2011

0

Glumica Demi Mur odlučila je da okonča svoj šestogodišnji brak sa Eštonom Kučerom. U svom saopštenju za javnost napisala je da ovu odluku donosi puna bola i tuge.
- Kao žena, majka i supruga verujem da postoje tajne vrednosti koje ne mogu biti izdane i da postoji duh tih vrednosti koji sam odabrala da me vodi kroz život - napisala je Demi u svom saopštenju.
Nakon objave Deminog saopšenja Ešton Kučer se oglasio na društvenoj mreži Tviter i napisao:
- Uvek ću se sećati vremena koje sam proveo sa Demi. Brak je jedna od najtežih stvari u životu i na nesreću neki od njih propadnu.
Paru sada sledi razvod i podela imovine i novca koji se procenjuje na više od 300 miliona dolara. Podsećanja radi, tridesettrogodišnji glumac prevario je petnaest godina stariju suprugu sa studentkinjom Sarom Leal u "Hard Rok" hotelu u San Dijegu. Sara je sve ispričala medijima i njena bombastična priča navela je Murovu da podnese zahtev za razvod braka. Ešton je glumicu prevario sa Sarom baš na dan kada je trebalo sa Demi da proslavi šestu godišnjicu braka. Pored toga, glumac koji je nedavno zamenio Čarlija Šina u seriji “Dva i po muškarca”, još pre godinu dana prevario je Demi sa manekenkom Brini Džons. Tada je Demi suprugu oprostila neveru i posećivali su kurseve kabale za parove sa problemima u braku.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin