Praznična iznenađenja – Maxi i uz Doncafé Magic Moments u Maxi supermarketu

Praznična iznenađenja – Maxi i uz Doncafé Magic Moments u Maxi supermarketu

13/12/2016

0

Najlepše Doncafé praznično iznenađenje i ove godine stiže milionima ljubiteljima kafe. Popularni glumac Vuk Kostić imao je priliku da u prijatnom ambijentu Maxi supermarketa Alonso uz Doncafé Magic Moments Kakao & Cimet Café, kao i Doncafé Professional espresso podeli sve radosti i čarolije predstojećih praznika sa prisutnima.

Glumac koji stiče sve veću popularnost u brojnim filmovima, serijama i pozorišnim predstavama, podelio je sa prisutnima koliko mu je kafa važna u toku dana i koliko je bitan predah na snimanjima tokom kojeg ga šoljica ovog najpopularnijeg napitka na svetu istinski okrepi.

- U Srbiji kafa snažno simbolizuje toplinu doma i srdačno gostoprimstvo, po čemu smo poznati, kao i povezivanje ljudi, a posebno to dolazi do izražaja u pretprazničnoj atmosferi. Već treću godinu zaredom Doncafé svojim ljubiteljima priređuje najlepša praznična iznenađenja u ograničenoj seriji i ove godine Doncafé donosi novi praznični ukus. S posebnom pažnjom napravljena je Doncafé Magic Moments Kakao & Cimet Café, prirodna, brižljivo odabrana mešavina vrhunske kafe koja sa kakaom i cimetom pravi idealan balans slatkoće, punoće i arome - izjavila je Zorica Đorđević, Research & Development Manager u kompaniji Strauss Adriatic.

Vuk Kostić je zajedno sa Doncafé baristima pokazao umeće u pravljenju kafe, koja zauzima posebno mesto u našoj tradiciji, mentalitetu i svakodnevnom životu.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP promo

Pročitajte još

Najnovije vesti